Språkresor till Margate

Bra, 107 omdömen

Upplev traditionellt engelskt havsliv på en engelskkurs i Margate! Denna charmiga stad är livlig av kreativitet och kultur. I Margate kan du utforska konstgallerier, bokhandlar och unika attraktioner. Det vackra grevskapet Kent är bara en kort resa från London, så du kan uppleva landsbygg och storstad under en och samma resa. Att studera engelska i Margate kommer att bli en oförglömlig upplevelse!

 
Språkresor till Margate
Margate
1 / 10
Engelska skolor i Margate

På en engelskkurs i Margate kommer du att vara omgiven av engelsk kultur, i en av de mest traditionella badorterna i landet. Professionella och yngre elever kommer att fängslas av denna kulturstad, från dess museer och gallerier till den vackra landsbygden i Kent. Engelska kurser i Margate på våra partnerspråkskolor ligger i stadens centrum, så du kommer att ha nära till Margate Beach, Tudor House och Margate Caves!

Varför studera i Margate?

esl Margate language stay 3 column 1
City life
 • När du lär dig engelska i Margate kommer du att vara nedsänkt i det traditionella brittiska livet, äta ostron på stranden, vandra kullerstensgator och ta blåsiga promenader längs klipporna. - kontakta oss för mer information om att bo i Margate
 • En livlig kreativ stad, Margate är hemmet för Turner Contemporary, ett fascinerande museum för modern konst samt Dreamland, en traditionell mässa!
esl Margate language stay 3 column 2
Resande
 • Margate ligger nära många andra charmiga badorter, inklusive Ramsgate och Whitstable - hem för några av de bästa ostronen i England!
 • När du lär dig engelska i Margate, se till att resa till den närliggande staden Canterbury och besöka dess enorma katedral, eller beundra de vackra vita klipporna i Botany Bay!
esl Margate language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Tillbringa dina dagar på din engelska kurs i Margate och koppla av på den vackra sandstranden, eller testa lyckan på en av nöjesarkaderna vid havet!
 • Om du vill ha en mer minnesvärd språkresa kan du prova på en dyklektion eller hyra en cykel för att utforska den fantastiska kusten!

Vanliga frågor om att studera engelska i Margate:

Hur mycket kostar det att bo och studera i Margate?

Våra engelska kurser i Margate börjar från 316 EUR (270 GBP) i en vecka, och när du lär dig engelska i Margate är det möjligt att äta ute för mindre än 17 EUR (15 GBP). I Margate är det enkelt att utforska resten av Kent med buss, där en dagsbiljett för den lokala regionen ger dig tillbaka 5 EUR (4,50 GBP). Ta kontakt ESL för en prisoffert på din engelskakurs i Margate!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Margate?

 • Margate är den perfekta platsen att studera engelska utomlands om du vill få en försmak av det lilla brittiska livet, omgivet av andra expats och studenter
 • När du lär dig engelska i Margate, kommer du att kunna njuta av alla sevärdheter i sydöstra England, och proffs kommer att njuta av att vara i närheten av stora industricentra

Vilken typ av engelska kurser kan jag läsa i Margate?

Våra engelska kurser i Margate på våra partnerskolor tillgodoser alla elever, så oavsett om du är en yngre elev eller en professionell, hittar du en lektion som passar dig. Några av de språkkurser som vi erbjuder utomlands inkluderar:

 • Standardkurser från A1 till C1 -nivå, inklusive intensivkurser
 • Examensförberedande lektioner (B2, C1, IELTS)
 • privatlektioner

Har du ytterligare frågor om att studera engelska i Margate?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig