Språkresor till Torbay

Bra, 267 omdömen

Upplev den soliga engelska Rivieran på en språkresa till Torbay! Detta fashionabla kustområde är den perfekta platsen att lära sig engelska utomlands, eftersom du utforskar den vackra engelska kusten och njuter av färsk fisk och skaldjur i pittoreska städer, samtidigt som du tränar engelska varje dag med vänliga lokalbor. Om du alltid har drömt om att lära känna den rofyllda sidan av livet i England, välj då en kurs i engelska i Torbay!

 
Språkresor till Torbay
Torbay
1 / 10
Engelska skolor i Torbay

Torbay erbjuder studenter chansen att plugga engelska utomlands i en småstadsmiljö - men det betyder inte att det inte finns mycket att erbjuda! Med årliga festivaler, historiska attraktioner, tesalonger och underbara kustvägar, får du uppleva det bästa av det brittiska livet när du väljer en kurs i engelska i Torbay! Våra partnerskolor erbjuder en rad fantastiska engelska språkkurser och är belägna i hjärtat av Torquay nära Upton Park och Kents Cavern Prehistoric Caves - så du kommer att vara i händelsernas centrum när du studerar engelska i Torbay.

Varför studera engelska i Torbay?

esl Torbay language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Att lära sig engelska i Torbay erbjuder den perfekta blandningen av lokalt liv och semesterort - vilket gör det till ett av Englands mest populära resmål för språkstudenter - kontakta oss för mer information om att bo i Torbay
 • När du studerar engelska i Torbay kan du utforska engelsk historia på Torquay Museum eller Torre Abbey Museum, besöka Paignton Beach och Pier och vandra till Berry Head Lighthouse - allt på en dag!
esl Torbay language stay 3 column 2
Resande
 • Torbays läge i vackra Devon gör det perfekt för en avslappnad utflykt när du inte pluggar engelska - detta vackra område i England är förtrollande!
 • Ta en promenad i Dartmoor, besök charmiga kuststäder som Teignmouth, eller ta tåget till närliggande Plymouth för en stadsutflykt - det finns så mycket att utforska när du studerar engelska utomlands!

 

esl Torbay language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Med över 30 kilometer vacker kust, du kan inte lära dig engelska i Torbay utan att prova vattensporter som dykning, segling och fiske!
 • Det finns gott om fantastiska golfbanor runt Torbay och du också kan hyra en cykel för att följa några av de lokala cykellederna genom det fantastiska landskapet.

 

Populära frågor om att studera engelska i Torbay:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Torbay?

Våra kurser i engelska i Torbay börjar från bara 345 euro (295 pund) per vecka, och levnadskostnaderna i detta område av den brittiska kusten är också låga. En restaurangmåltid kostar i genomsnitt 11:20 euro (10 pund). Om du vill åka runt i Torbay kostar en endagsbiljett på de lokala bussarna bara 5:60 euro (5 pund), så du kan se massor av de lokala sevärdheterna billigt! Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa till England.

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Torbay?

 • Om du vill utforska Englands idylliska, pittoreska landskap, vackra surfstränder och kilometervis av kust, då ska du studera engelska i Torbay!
 • Denna vackra kuststräcka erbjuder massor av nöjen och aktiviteter för yngre elever, medan Plymouth i närheten har ett blomstrande näringsliv för yrkesverksamma studenter som söker möjligheter till arbete.

 

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Torbay?

På en kurs i engelska i Torbay kommer du att utveckla dina färdigheter i total fördjupning tillsammans med andra internationella studenter från hela världen och välja bland ett antal kurser på våra partnerskolor för den perfekta språkresan för dig! Några av de kurser vi erbjuder inkluderar:

 • Språklektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade kurser med allmän engelska och affärsengelska
 • Förberedande examenskurser för IELTS

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Torbay?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig