Språkresor till Leeds

Bra, 132 omdömen

Att ta en kurs i engelska i Leeds, ett viktigt centrum för industri i det viktorianska England, är en verkligt äkta brittisk upplevelse. När du studerar engelska i Leeds kommer du att utforska spektakulär arkitektur, museer, mångsidiga maträtter och härlig omgivande natur, som tillsammans ger en perfekt språkresa utomlands! Denna populära nordengelska stad är känd för sin välkomnande befolkning och spännande attraktioner, så du kommer aldrig att få tråkigt när du pluggar engelska i Leeds!

 
Språkresor till Leeds
Leeds
1 / 10
Engelska skolor i Leeds

På en kurs i engelska i Leeds kommer du att vara omgiven av Yorkshirekultur - från det spännande nattlivet till fotboll och historiska museer - det finns så mycket att utforska här! Alla våra partnerskolor ligger centralt, så när du inte studerar engelska i Leeds kan du gå ut och gå på gatorna i centrum och besöka sevärdheter som Grand Park Square, de charmiga kanalerna och Kirkgate Market! Oavsett din språknivå eller ålder finns det en kurs i engelska i Leeds som passar dig.

Varför studera engelska i Leeds?

esl Leeds language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Leeds United Football Club, ett livligt shoppingområde och massor av gröna parker, du kommer fort att känna dig som hemma och lära dig engelska i Leeds - speciellt med Yorkshires berömda välkomnande lokalbefolkningen!
 • När du inte är upptagen med att studera engelska utomlands finns det många attraktioner, från att utforska engelsk historia på Royal Armouries Museum till shopping i viktorianska köpcenter som Corn Exchange.
esl Leeds language stay 3 column 2
Resande
 • Leeds ligger mitt i grevskapet Yorkshire, en mångsidig region med historiska städer och underbar natur, så det kommer alltid att finnas något för dig att utforska - kontakta oss för mer information om att bo i Leeds.
 • När du inte är upptagen med att lära dig engelska i Leeds, ta en kort resa till den berömda staden York, eller besök vackra Harewood House och vandra i de spektakulära anlagda trädgårdarna.
esl Leeds language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Det finns så många aktiviteter att utforska i Leeds, så oavsett om du vill uppleva staden med elcykel eller åka utmed kanalerna med flodbåt, får du garanterat en minnesvärd språkresa utomlands.
 • För en verkligt unik resa, testa ett escape room i staden, eller prova chokladtillverkningen och gör en egen boutique-chokladkaka!

Populära frågor om att studera engelska i Leeds:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Leeds?

Denna nordengelska studentstad erbjuder ekonomiska levnadskostnader när du studerar engelska utomlands! Språkelever under 19 år kan få en halvprisbiljett till bussen, vilket innebär att resa runt i staden bara kostar 0:80 euro (0:70 pund)! En måltid ute kan kosta så lite som 9 euro (8 pund). Våra kurser i engelska i Leeds börjar från 519 euro (444 pund) för en vecka, och du kan nå ESL för en gratis prisoffert för din engelska språkresa utomlands!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Leeds?

 • I Leeds, denna populära studentstad, studerar du engelska med studenter från hela världen och gör din engelska perfekt i en välkomnande stad med berömt vänlig lokalbefolkning!
 • Som den största staden i Yorkshire är Leeds det perfekta stället att studera engelska utomlands och fördjupa dig i den lokala kulturen, från fotboll till nattliv!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Leeds?

Om du väljer att plugga engelska i Leeds finns det många olika kurser att välja mellan på våra partnerskolor. Alla våra kurser har fördjupande lärande, så oavsett vilken nivå du är på har du en bra grund i språket! Några av våra engelska kurser i Leeds inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade grupp- och privatlektioner
 • Förberedande examenskurser för IELTS

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Leeds?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig