Språkresa till Berkshire

Bra, 101 omdömen

Lär känna det brittiska kungliga livet på en språkresa till Berkshire, ett av Englands så kallade "home counties"! När du pluggar engelska i Berkshire kommer du att besöka det kungliga slottet Windsor, liksom massor av andra typiska engelska sevärdheter, från vackra Themsen till nattliv, shopping och museer i städer som Reading. Att lära sig engelska i Berkshire är alltid spännande.

 
Språkresa till Berkshire
Berkshire
1 / 10

Engelska skolor i Berkshire

Från vackra promenader på landet till spännande städer och närheten till London kommer det att bli en oförglömlig upplevelse att lära dig engelska i Berkshire! Våra partnerskolor erbjuder en rad engelska kurser i Berkshire, och du kommer att studera med andra internationella studenter från hela världen och utveckla dina språkkunskaper tillsammans med dem. Från den charmiga staden Maidenhead till Windsor kommer du att känna dig som hemma på din kurs i engelska i Berkshire.

Varför studera engelska i Berkshire?

esl berkshire language stay 3 column 1
Lantliv
  • Upplev skönheten i Englands hemländer på en kurs i engelska i Berkshire, där du omedelbart kommer att känna dig som hemma bland de vänliga lokalborna och andra internationella studenter - kontakta oss för mer information om att bo i Berkshire
  • När du lär dig engelska i Berkshire får du chansen att utforska lokalhistoria i städer som Maidenhead - eller så kan du bara koppla av vid Themsens strand!
esl berkshire language stay 3 column 2
Resande
  • Att studera engelska i Berkshire betyder att du kommer att vara idealiskt placerad för att utforska hela södra England - från närliggande Reading kan du vara i London på mindre än en timme!
  • Det är också enkelt att besöka universitetsstaden Oxford eller resa västerut för att se de kreativa städerna Bristol och Bath.
esl berkshire language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Detta pittoreska grevskap erbjuder en mängd utomhusupplevelser, från en dag på tävlingarna vid Newbury Racecourse till en dagskryssning på Themsen.
  • När du studerar engelska i Berkshire, se till att besöka Go Ape Bracknell för en spännande dag med ziplining eller ta en Segway längs skogsstigarna.

Populära frågor om att studera engelska i Berkshire:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Berkshire?

Att bo lantligt under en kurs i engelska i Berkshire spränger inte banken - en måltid ute i regionen kan uppgå till mellan 9 euro (8 pund) och 25 euro (22 pund). Om du bor i städer som Reading, betalar du 4:45 euro (4 pund) för en heldagsbiljett på lokala bussar och 3 euro (2:70 pund) per dag om du är under 18 år. Kontakta oss för en gratis prisoffert för din engelska språkresa till Berkshire!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Berkshire?

  • När du studerar engelska i Berkshire har du chansen att verkligen fördjupa dig i det traditionella engelska livet - från att lära dig mer om kunglig historia i Windsor till att utforska Themsen
  • Yrkesverksamma kommer att tycka om att studera engelska i Berkshire tack vare närheten till London, medan det också finns många aktiviteter att utforska i grevskapet för en minnesvärd språkresa utomlands.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Berkshire?

Det finns många engelska kurser som erbjuds på våra partnerskolor i detta livliga "home county", så du kommer snabbt att utveckla dina färdigheter när du studerar engelska i Berkshire. Några av våra engelska kurser i Berkshire inkluderar:

  • Lektioner i engelska på A1- till C1-nivå
  • Sommarläger för juniorer 8 - 17 år

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Berkshire?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig