Språkresor till Bristol

Utmärkt, 257 omdömen

Gör en språkresa till Bristol och möt en stad som blandar historia och modernitet, med över 160 nystartade företag och en unik musik- och konstscen. När du studerar engelska i Brighton kan du utforska allt denna stad har att erbjuda, från teatrar och konserthus till livliga restauranger, matmarknader och mer! Denna dynamiska stad erbjuder ett brett utbud av kulturella aktiviteter och otrolig historisk arkitektur - välj en kurs i engelska i Bristol och du kommer garanterat att få en oförglömlig språkresa utomlands!

 
Språkresor till Bristol
Bristol
1 / 10
Engelska skolor i Bristol

Den här spännande staden erbjuder ett brett utbud av dynamiska språkkurser att välja mellan på våra partnerskolor, och när du pluggar engelska i Bristol kommer du att vara totalt fördjupad i Storbritanniens språk och historia. Från Queen Square i Gamla stan till det slående Cabot Tower, finns våra partnerskolor på en mängd olika platser runt stadens centrum. Så när du studerar engelska i Bristol kommer du att vara fördjupad i språket och den lokala kulturen varje dag!

 

Varför studera engelska i Bristol?

esl Bristol language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Bristol är en idealisk stad för att lära sig engelska utomlands, eftersom den här historiska, kompakta staden är fylld med underhållning och historia, som erbjuder total fördjupning i brittiskt liv - kontakta oss för mer information om att bo i Bristol
 • Från att äta på Harborside Street Food Market till att utforska lokalhistoria på Bristol Museum & Art Gallery eller att lyssna ett band på Thekla, det kommer att finnas så mycket för dig att uppleva när du studerar engelska i Bristol!
esl Bristol language stay 3 column 2
Resande
 • När du lär dig engelska i Bristol, ta dig tid att utforska den fantastiska engelska landsbygden - staden ligger på tröskeln till de charmiga Cotswolds och Mendip Hills!
 • Om du vill ta en paus vid stranden, far till den närliggande populära semesterorten Weston-super-Mare, eller utforska en annan sida av den brittiska kulturen genom att ta tåget över gränsen till Wales - Cardiff ligger bara en timme bort.
esl Bristol language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Bristol är en fristad för kreativitet och erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för dig att uppleva under din språkkurs utomlands, från escape rooms till yxkastning!
 • Utomhus, gör en båttur genom Floating Harbour och Harbourside för att få en unik utsikt över staden, eller prova att surfa i en urban surfingpark.

Populära frågor om att studera engelska i Bristol:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Bristol?

Våra kurser i engelska i Bristol börjar från endast 339 euro (290 pund) per vecka, och det är möjligt att äta ute i centrum för mellan 14 euro (12 pund) och 28 2euro (25 pund). Ungdomar mellan 16 och 21 år kan också få 30 % rabatt på bussar i Bristol och den omgivande regionen, vilket gör att det överkomligt att resa runt i staden! Kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa till Bristol.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Bristol?

 • Bristol är ett nav för konst och kultur i Storbritannien, vilket gör den till det perfekta stället att studera engelska utomlands, eftersom du kan fördjupa dig i modern brittisk kultur.
 • Denna kompakta, historiska stad erbjuder massor av underhållning när du inte studerar: från museer till gallerier, pittoreska trädgårdar och gatukonst. Din språkresa till Bristol kommer definitivt att bli oförglömlig!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Bristol?

Att välja att studera engelska utomlands i en stor stad som Bristol innebär att du har många språkskolor och kurser att välja mellan, oavsett om du är en juniorstudent som vill träffa andra studenter eller en yrkesarbetande som söker en avancerad kurs. Några av de engelska kurser i Bristol som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Förberedande examenskurser för IELTS
 • Kurser i affärsengelska

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Bristol?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig