ESL England language stay

Sabbatsår i England

Utmärkt, 9501 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i England!

Sabbatsår i England

Det finns en anledning till att studenter flockas till Storbritannien för att läsa engelska. Att göra ett sabbatsår i England betyder att vara en del av en vibrerande, multikulturell, engelskspråkig kultur, där business, konst, musik och mode sätter trenderna för resten av världen.

Om du tänker dig ett resmål vid kusten är Bournemouth och Brighton fantastiska val. Om du ser dig ströva på stenlagda gator i en av Storbritanniens prestigefyllda universitetsstäder, då får du din perfekta termin i Cambridge eller Oxford med gräddan av internationella studenter. Eller har London kanske alltid varit din dröm och nu får du chansen att uppfylla den! Vart du än åker, kan du göra ditt sabbatsår i England unikt genom att kombinera att lära dig engelska med ett jobb, en praktik eller ett volontärarbete, eller helt enkelt genom en total fördjupning i denna otroliga kultur.

Utforska våra resmål för ett sabbatsår i England

Andra sabbatsårsresmål

Välj det resmål som passar dig bäst. Från fantastiska stränder i Australien till vackra berg i Kandada, Vi har dem alla.

Sabbatsår i England

Engelska är ett språk som har utvecklats till att bli det mest talade i världen. Att ta ett sabbatsår i England är det perfekta sättet att ge detta språk den tid och ansträngning det förtjänar, samtidigt som du får ditt livs upplevelse i centrum av den engelsktalande världen. Från sina trevliga kustområden som Bournemouth till sina historiska universitetsstäder som Cambridge, eller sin pulserande huvudstad London, har England en otrolig mängd platser att utforska. Under din tid i England kommer du att ta till dig engelska från både dina lektioner och din omgivning - en erfarenhet för livet.

 

Levnadskostnader under ditt sabbatsår i England

Den genomsnittliga levnadskostnaden i England är 650 pund per månad, inklusive hyran. Men i slutändan beror dina personliga levnadskostnader i England på din livsstil och hur du väljer att spendera din fritid. Detta varierar också mycket beroende på var du har beslutat att studera. Som med de flesta länder, om du väljer att bo i en större stad kommer dina levnadskostnader i allmänhet att bli högre.

 

Vad som gör England speciellt för ett sabbatsår

England är ett land med en lång tradition och historia och du märker detta i varje stad och by över hela landet. Från sin historiska arkitektur till unika slang och kultur och enorma moderna metropoler finns det många saker som gör England speciellt och som bara väntar på att internationella studenter ska upptäcka dem.

Att ta ett sabbatsår i England innebär att färdas över frodigt gröna fält, utforska underbara gamla byggnader och träffa den vänliga lokalbefolkningen till middag på en mysigt rustik pub.

 

Englands kulturella liv

Det engelska samhället tenderar att vara ganska artigt och något reserverat. Men när du har presenterat dig själv och "brutit isen" kommer du att upptäcka att det är väldigt enkelt att få lokala vänner i England!

Den brittiska kulturen har fängslat världen och spridit sig över den, så mycket att du finner vissa situationer (som att gå ner till puben eller dricka te med scones) mycket bekanta! Men det finns också många andra sedvänjor och kulturella företeelser som kan variera från region till region, så du har mycket att fördjupa dig i under ditt sabbatsår i England.

 

Vädret i England

I motsats till vad många tror, är det inte alltid regnigt i England! Under hela året har England ett milt klimat, med varma somrar och kyliga vintrar. Så oavsett vilken temperatur du föredrar kommer du inte att känna dig obekväm under ditt sabbatsår i England!

Vanliga frågor om sabbatsår i England

Vad kan jag göra i England under mitt sabbatsår?

Med sin enorma variation av städer, byar och regioner finns det ingen brist på fritids-, sightseeing- och kulturaktiviteter för studenter, så den verkliga frågan är: Vad vill du göra under ditt sabbatsår i England? Om du väljer att stanna i London kan du tillbringa dina dagar med att utforska museer i världsklass och ikoniska sevärdheter som Buckingham Palace och London Eye. Om du väljer Brighton kan du gå till den livliga, glittrande piren och prova några av de lokala vattensporterna. Om du tillbringar tid i Cambridge kan du utforska de underbara, ikoniska universitetsbyggnaderna och ta lugna flodbåtturer längs vattenvägarna. Det bästa med att ta ett sabbatsår i England är att du har tid att uppleva allt detta.

Kan jag arbeta under mitt sabbatsår i England?

För de flesta EU- och icke-EU-studenter är det för närvarande inte möjligt att arbeta under ett sabbatsår i England. Kontakta oss för mer information.

Behöver jag visum för att ta ett sabbatsår i England?

EU -studenter kan tillbringa upp till sex månader i Storbritannien utan visum. För längre vistelser måste du få antingen ett kortfristigt studievisum eller ett studentvisum, beroende på hur länge ditt sabbatsår i England varar. För studenter som inte är EU-medborgare, vänligen kontakta vårt team för mer information.