ESL canada language stay

Sabbatsår i Kanada

Utmärkt, 2447 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i Kanada!

Sabbatsår i Kanada

Det finns inget bättre ord för att beskriva Kanada än ”andlöst”. Bevittna detta otroliga lands under som student under ett av våra sabbatsårsprogram i Kanada. Den välkomnande lokalbefolkningen kommer att öppna sina dörrar för dig och direkt låta dig känna dig som en av sina.

Internationella studenter älskar att komma till Kanada för dess eleganta städer och ojämförliga natur. Du kan studera engelska eller franska i Montreal, ta en kurs i Stilla havets pärla, Vancouver, eller i moderna Toronto eller i Whistler, där du kan tillbringa eftermiddagarna i pisterna. Det finns också gott om möjligheter till praktik om du letar efter att få en första arbetslivserfarenhet i en internationell miljö och du kan även kombinera dina studier med den helt unika erfarenheten av volontärarbete på en kanadensisk ranch. Var kunde vara en bättre miljö för ett sabbatsår än i Kanada? Du kommer aldrig att glömma det!

Explore our Gap Year Destinations in Canada

Andra sabbatsårsresmål

Välj det resmål som passar dig bäst. Från fantastiska stränder i Australien till vackra berg i Kanada, Vi har dem alla.

Sabbatsår i Kanada

Med sitt vidsträckta landskap, som sträcker sig från Atlanten till Stilla havet, har Kanada allt utrymme du kan önska dig att utforska under ditt engelska sabbatsår. Denna enorma yta är fylld med naturens skönhet i snötäckta bergstoppar, frodigt gröna skogar och glittrande sjöar tillsammans med de stora multikulturella städernas glamour.

Under ditt sabbatsår i Kanada kommer du att träffa den omvittnat vänliga befolkningen och öva din engelska med dina nya lokala vänner under resor till den mest underbara natur du någonsin har sett!

 

Levnadskostnader för ditt sabbatsår i Kanada

Kanada har ett stort utbud av städer. Allt från den livliga, multikulturella metropolen Toronto till det sömniga alpina paradiset Whistler. Därför kommer dina levnadskostnader till stor del att bero på var du väljer att bo. Genomsnittet i landet är emellertid cirka 800 dollar, exklusive boende. Kom ihåg att detta antal kan öka eller minska beroende på din egen livsstil och val!


Vad gör Kanada speciellt för ett sabbatsår?

Visste du att Kanada har den längsta kuststräckan i världen? Eller att här finns mer färskt vatten (från is, sjöar och floder) än i något annat land? Vad sägs om att sex kanadensiska städer har över en miljon invånare? Allt detta skapar en blandning av rik stadskultur och underbar naturskönhet som gör Kanada speciellt för ditt sabbatsår, oavsett vilka dina fritidsintressen är.

Kanada erbjuder dig en verkligt unik upplevelse, med stadens spännande sevärdheter och ljud under ditt dagliga liv och naturen som du kan utforska under dina veckoslut.

Under ditt engelska sabbatsår i Kanada kommer du att kunna göra road trips in i den enorma vildmarken i landets 48 nationalparker efter att ha avnjutit det multikulturella köket och den ständiga underhållningen i dess storstadsstäder.

 

Kulturlivet i Kanada

Kanada har en kultur som är världsberömd för sin artiga vänlighet. Du kommer att upptäcka, när du utforskar kanadensiska städer, att människor är både välkomnande och trevliga mot besökare, så när du letar efter lokalbor för att öva din engelska med, behöver du inte söka länge i Kanada!

Kanada har varit en populär destination för både turister och inflyttade från andra länder. Därför hittar du här ett rikt nät av kulturer i de flesta kanadensiska städer, tillsammans med en befolkning som välkomnar dig med öppna armar.

 

Vädret i Kanada

Även om du kanske anser att vädret i Kanada uteslutande är kallt, är verkligheten faktiskt lite mer komplicerad. Kanada är ett enormt land som sträcker sig mellan två separata hav, varför klimatet förändras dramatiskt mellan städer och regioner. Majoriteten av de stora städerna i Kanada ligger vid landets gränser, där alla fyra årstiderna märks under året. I de inre provinserna kan du förvänta dig ett mycket kallare klimat året runt.

Vanliga frågor om sabbatsår i Kanada

Vad kan jag göra i Kanda under mitt sabbatsår

Kanada gömmer många naturliga skatter, inklusive den slående skönheten i Niagara Falls, det mystiska gröna norrskenet och det glittrande vattnet i Moraine Lake. Om du letar efter unika erfarenheter att uppleva en gång i livet kommer ditt sabbatsår i Kanada att leverera!

Kan jag arbeta under mitt sabbatsår i Kanada?

Om du vill arbeta under ditt sabbatsår i Kanada måste du ansöka om ett studietillstånd och ett praktik- eller arbetsprogram genom din skola (vårt team kommer att kunna hjälpa dig med detta). Studenter kan inte att arbeta med endast ett ETA-tillstånd.

Behöver jag visum för ett sabbatsår i Kanada?

EU -studenter kan tillbringa sex månader av sitt sabbatsår i Kanada utan visum genom att ansöka om ett ETA-tillstånd. För vistelser över sex månader behöver man ett studietillstånd. ESL hjälper dig att ansöka om detta.