Välkommen, Företag
Språkkunskaper är bra för affärerna Företag

Kurser i affärsspråk

Investera i dig själv. Vare sig du är etablerad i ett arbete och önskar hålla dig uppdaterad, eller du är i början av din karriär och inser att folk med språkkunskaper har en enorm fördel, har vi de perfekta programmen för dig att studera utomlands. Utöver att göra snabba framsteg i språket utvecklar du de viktiga mjuka färdigheter som ökar ditt värde för vilket företag eller organisation som helst. 

Business-class service

Vårt prisbelönade team kan organisera din språkresa från A till Ö. Låt oss, baserat på en gratis behovsanalys, ordna kursen, administrationen, transporten och boendet på det resmål som passar dig bäst. Med våra över 40 kontor runt om i världen är vi din lokala expert på språkutbildning utomlands.

Våra kurser för företag och yrkesverksamma har ett stort urval alternativ inklusive affärsinriktade språkprogram, specialiserade chefskurser och fackspecifika inriktningar. Om du har ett klart mål, eller bara vill undersöka vad som finns att välja på, är vi här för att hjälpa dig att nå dina målsättningar.

Nyckelfördelar

 • Språkkurser med fördjupning ger snabba framsteg inom väldefinierade, relevanta områden. Kursen anpassas till dina personliga mål.
 • Våra språkreserådgivare kan organisera alla delar av din resa, inklusive flyg, boende och inskrivning på skolan, vilket gör att du sparar tid. ESL:s erfarenhet av visum, försäkringar och affärsresor säkrar att din utlandsvistelse avlöper problemfritt.
 • Med vår lägstaprisgaranti betalar du samma pris till oss som om du hade bokat direkt med skolan, men har fördelarna av att arbeta tillsammans med en av världens ledande företag inom språkutbildning utomlands.

Lägstaprisgaranti

ESL garanterar de bästa priserna på den Svenska marknaden! Eventuell prisskillnad återbetalas till 100%.

Öppet hus

ESL – Språkutbildning Utomlands nära dig! Kom och träffa oss på våra informationsdagar i ditt närområde.

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

NYHETER

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Paul-Hubert des MESNARDS
Paul-Hubert des MESNARDS
Kreativitetskonsult

Perfekt vistelse, mycket välorganiserad. En mycket trevlig omgivning:.. Ett gammalt hus i en liten stad i Kent. Varmt välkomnande, bra komfort, familjär atmosfär, perfekt integrering. Jag behandlades som en familjemedlem, Jane och Humphry Evatt tog bra hand om mig och matlagningen var också utmärkt. Jag var helt integrerad i deras sociala liv: kompisbesök, familjesammankomster, kulturella utflykter, promenader... Humphry är en exceptionell man med flera talanger, däribland en naturlig fallenhet för att lära ut: en musiker (duktig cello-spelare: vi spelade tillsammans och jag kunde öva på piano dagligen, vilket jag ville) och kock (vi utbytte våra recept och lagade mat tillsammans). Humphrys undervisning fokuserade inte på akademiska bitar, den var mycket dynamisk och helt anpassad utefter min personlighet: språkets olika aspekter (grammatik, uttal, ordförråd, språkliga uttryck) täcktes på ett varierande sätt, något som inte gav utrymme för tristess. Övningarna han erbjöd var också mycket varierade: översättning av tidningsartiklar från franska till engelska, kritiska kommentarer på engelska, hörövningar, förberedelser av presentationer... Tack vare detta gjorde jag stora framsteg. Jag insåg det i slutet av min vistelse när jag märkte hur lätt jag kunde delta i samtal. Jag uppnådde alla de mål jag hade satt upp för mig själv. Stort tack för att jag har fått uppleva en sådan exceptionell vistelse.

Läs allt
Andrea Walter
Andrea Walter
Försäljnings- och antagningsansvarig, ALPADIA Berlin

Efter att ha avslutat min engelskakurs på London School of English (Holland Park – Kommunicera effektivt på engelska) så skulle jag vilja dela med mig av den positiva erfarenhet jag just haft.
 
Den första dagen inleddes med ett mycket varmt och välorganiserat välkomnnde för de nya studenterna. De nya intervjuades kort för att organisera de olika grupperna/nivåerna (vilket fungerade perfekt), detta följdes av en rundtur genom den rena och trevliga skolan som är utrustad med fina, bekväma klassrum, två datasalar med skrivare och allt annat man behöver. Sist men inte minst så har skolan en restaurang där du får varm och välsmakande mat från måndag-fredag. Skolan anordnar aktiviteter samt välkomst-drinkar på måndagar, en pubrunda på tisdagar etc.
 
Det är max 8 elever per klass vilket är till stor hjälp då det ger möjlighet till kommunikativa lektioner för varje elev. Lärarna är trevliga, vänliga, professionella (de erbjuder en intressant och modern undervisning), hjälpsamma och öppna för alla frågor.
 
Skolan ligger i ett bra område med utmärkt anslutning till kollektivtrafiken.
 
Vill du lära dig engelska för din karriär? Jag kan rekommendera London School of English!

Läs allt
Catherine Patric Berdou
Catherine Patric Berdou
Vetenskaplig IT-specialist inom apotek

Upplevelsen var fantastisk! Jag kände mig väldigt bekväm på skolan och med min värdfamilj. På skolan så var personalen och lärarna mycket välkomnande och vänliga. Jag trivdes också i min klass: under den första veckan var vi 4 elever och under den andra veckan var vi 5! Det är mycket trevligt och användbart för inlärningsprocessen att ha kontakt med många studenter av andra nationaliteter. Jag är förvånad över hur stora framsteg jag har gjort på så kort tid. Gällande boende så kände jag mig väldigt bekväm med min värdfamilj: damen var mycket trevlig och diskret. Jag bodde nära skolan så jag kunde gå dit... vilket jag verkligen uppskattade.
 
Kort sagt skulle jag säga att det var en fin upplevelse som jag är väldigt nöjd med!

Läs allt

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER