Upplev fler än 250 resmål, Företag

Företag

Om du behöver lära dig ett språk för jobbet eller förbättra ditt CV med ett språk inför en arbetsintervju, hjälper vi dig med en kurs för företag.
 

Kurser i affärsspråk

Investera i dig själv. Vare sig du är etablerad i ett arbete och önskar hålla dig uppdaterad, eller du är i början av din karriär och inser att folk med språkkunskaper har en enorm fördel, har vi de perfekta programmen för dig att studera utomlands. Utöver att göra snabba framsteg i språket utvecklar du de viktiga mjuka färdigheter som ökar ditt värde för vilket företag eller organisation som helst. 

Se alla våra resmål

Business-class service
Vårt prisbelönade team kan organisera din språkresa från A till Ö. Låt oss, baserat på en gratis behovsanalys, ordna kursen, administrationen, transporten och boendet på det resmål som passar dig bäst. Med våra över 40 kontor runt om i världen är vi din lokala expert på språkutbildning utomlands.

Våra kurser för företag och yrkesverksamma har ett stort urval alternativ inklusive affärsinriktade språkprogram, specialiserade chefskurser och fackspecifika inriktningar. Om du har ett klart mål, eller bara vill undersöka vad som finns att välja på, är vi här för att hjälpa dig att nå dina målsättningar.
Nyckelfördelar
  • Språkkurser med fördjupning ger snabba framsteg inom väldefinierade, relevanta områden. Kursen anpassas till dina personliga mål.
  • Våra språkreserådgivare kan organisera alla delar av din resa, inklusive flyg, boende och inskrivning på skolan, vilket gör att du sparar tid. ESL:s erfarenhet av visum, försäkringar och affärsresor säkrar att din utlandsvistelse avlöper problemfritt.
  • Med vår lägstaprisgaranti betalar du samma pris till oss som om du hade bokat direkt med skolan, men har fördelarna av att arbeta tillsammans med en av världens ledande företag inom språkutbildning utomlands.