esl 50 course hero

Kurser för 50+

Det är aldrig försent att förbättra dina språkfärdigheter eller lära dig ett nytt språk!

Språkkurser utomlands för 50+

Lär dig ett språk tillsammans med personer ur din egen generation. Genom att studera i fördjupning, kommer du snabbt att utveckla dina språkkunskaper medan du njuter av en spännande kulturell erfarenhet. Resa handlar om att upptäcka och träffa andra och våra program för studenter över 50 år är den perfekta kombinationen av en givande semester och att träna hjärnan!

Viktig information

Kurslängd:
1-2 weeks
Minimumålder:
50
Gruppstorlek:
8-12
Startnivå:
Beginner - Advanced

Varför göra en språkresa utomlands för seniorer?

  • Välj från en rad destinationer - från sömniga strandstäder till pulserande storstäder
  • Lär dig ett språk med personer ur din egen generation
  • Få daglig språkövning medan du upplever ett spännande kulturellt utbyte
  • Kom närmare inpå det lokala livet genom ett varierat aktivitetsprogram där du får lära dig allt om lokal historia, gastronomi och traditioner
  • Välj bland ett brett utbud av boendealternativ på varje resmål: hotell, privata studior, delade lägenheter, residens ...

Mer om våra kurser 50+

Våra kurser har speciellt utformats för deltagare i åldern 50+. Till skillnad från kurser för yngre studenter, som kan fokusera på att använda språk i professionella eller akademiska miljöer, kommer du att lära dig ordförråd som gör din semester trevligare och den lokala kulturen mer tillgänglig.

Det är din tur att utforska världen på dina egna villkor, medan du får nya färdigheter som kommer att vara till nytta i din vardag. Resa till en av våra frestande destinationer runt om i världen och njut av en upplevelse som erbjuder mycket mer än en traditionell semester!

 

ESL 50 course 1

Vill veta mer? Kontakta oss och låt oss berätta! Alternativt kan du också hitta mer information i vår gratisbroschyr.

Vanliga frågor om våra kurser 50+ utomlands

Hur avancerade måste mina språkkunskaper vara för en kurs 50+?

Våra språkkurser 50+ är lämpliga för alla nivåer, och våra skolor erbjuder lektioner från nybörjare (A1) till avancerade (C1), så du hittar rätt nivå för dig vare sig du bara vill friska upp dina färdigheter eller ta de första stegen på din språkresa.

Inkluderar min språkresa boende?

Ja, vi kan boka ditt boende tillsammans med din språkkurs. Det mest populära alternativet för deltagare i åldern 50+ är att bo hos en värdfamilj, där du har halvpension. Det finns dock också alternativ för att bo på residens, i en semesterlägenhet eller på ett hotell, som ESL kan hjälpa dig att boka.

Vad lär jag mig på min språkkurs?

Fokus läggs på alla de fyra stora språkfärdigheterna - läsa, skriva, tala och lyssna - men också på att lära känna kulturen på ditt resmål. I små grupper har du chansen att praktisera alla dessa färdigheter och att träna dem både med din infödda lärare och med dina kurskamrater.

Har du några frågor om att studera utomlands med ESL?

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero