ESL Languages Spanish Spain Expanish Barcelona 30 PLUS
Spanish school in Barcelona

Expanish 30+

Spanish school in Barcelona

Expanish 30+

Expanish 30+

Vår partnerskola ligger i den eleganta stadsdelen Eixample i Barcelona, omgiven av barer och restauranger. Det är också bara en kort bussresa till stranden och gångavstånd till den berömda Sagrada Familia. Campus ligger i en vacker, traditionell byggnad, renoverad 2024. Den består av en gemensam del för studenterna och nio ljusa klassrum, vart och ett med en traditionell whiteboard och med plats för maximalt 16 studenter. Deltagarnas komfort och bekvämlighet är en prioritering på skolan, så Wi-Fi och AC är tillgängliga i hela fastigheten och studenterna kan köpa snacks och drycker på plats. För dem som vill dyka ner djupare i spansk kultur erbjuder skolan flera gratis veckovisa aktiviteter, inklusive vinprovningar och workshops om arkitektur.

Pluspunkter

 
Expanish 30+
Spanish school in Barcelona
1 / 10

Pluspunkter

  • Beläget i en historiskt traditionell byggnad med en nyligen renoverad interiör
  • Intim skolmiljö med personlig uppmärksamhet
  • Ett brett utbud av program, skräddarsydda med ett flertal olika mål och behov i åtanke
  • Engagerande aktiviteter under veckorna, utformade för studenterna för att umgås och lära känna sin nya omgivning

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Brasilien
      USA
      Frankrike
      Italien
      Nederländerna
      Storbritannien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Studenter som vill uppleva Spanien och fördjupa sig så mycket som möjligt i den lokala kulturen, får den mest autentiska erfarenheten genom att bo i en värdfamilj. Varje värdfamilj väljs noggrant för att säkerställa en trygg och bekväm miljö för varje student, högst 35 minuter bort med kollektivtrafik. Varje boende tar emot mellan en och fyra studenter, var och en placerad i enkelrum (eller tvåbäddsrum för studenter som reser tillsammans) med Wi-Fi i hela huset. Studenterna erbjuds halvpension, men ingen garanterad tillgång till köket. Sängkläder kommer att tillhandahållas, som kan tvättas i tvättmaskiner på plats. Sammantaget är detta alternativ perfekt för internationella studenter som vill lära känna verkligt spanskt studentliv.

Studentresidens Yugo Garbi

ESL Languages residence Nexo student residence Expanish Barcelona

Studentresidenset Yugo Garbi ligger i den natursköna stadsdelen Sants-Montjuic och är perfekt för studenter som vill uppleva den livliga livsstilen och skönheten som Barcelona är känd för. Residenset ligger i en modern byggnad, bara 18 minuter från skolan med tunnelbana. Här erbjuds du ett enkelrum med skrivbord, pentry, Wi-Fi och eget badrum. Det finns inte något gemensamt kök, men studenterna har möjlighet till antingen halv- eller helpension på residenset. Detta måste bokas innan du åker och betalas vid ankomsten. Du kan använda en app för att betala för tvättmöjligheter på plats och kommer att förses med sängkläder och handdukar som regelbundet byts. Fastigheten städas en gång i veckan utan extra kostnad. Yugo Garbi är den perfekta platsen för att skaffa nya vänner och har flera gemensamma faciliteter som ett fritidsrum, biograf, studierum, arbetsrum och gym.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.