EC 30+

Studera tillsammans med andra studenter i trettioårsåldern på vår fantastiska partnerskola bara några steg från hjärtat av Dublin! Programmet 30+ utformades speciellt så att studenter över 30 år med likartade intressen och livserfarenhet skulle kunna läsa engelska tillsammans och locka till deltagande och livliga diskussioner. Byggnaden har fyra moderna och ljusa klassrum på ett separat etage endast för studenter 30+, samt en lounge, ett studierum, bibliotek och gratis Wi-Fi. Det finns ett kafé i huset bredvid om du behöver en kaffe- eller tekick, eller så kan du ta med dig frukost eller lunch och äta i studentloungen med dina kamrater. När lektionerna slutat, ströva upp till St Stephen’s Green, handla längs Grafton Street eller ta en pint på Temple Bar!

Pluspunkter

 
EC 30+
1 / 10

Pluspunkter

  • Boutiqueskola i skolan, endast för studenter 30+
  • Gångavstånd till Dublins centrum
  • Fria workshops som bokklubb, ”CV-klinik” och lektioner i uttal
  • Klassrum med modern teknologi som Smart-TV

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

MEI Marketing English in Ireland
esl mei accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Brasilien
      Frankrike
      Spanien
      Tyskland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Om du vill maximera dina framsteg i språket, bo då i en vänlig irländsk värdfamilj! Du blir som en ytterligare medlem av familjen, som välkomnar dig till sitt hem där du får eget rum och badrum som du delar med familjen. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och du väljer mellan frukost, halvpension eller självhushåll. Restiden till skolan varierar mellan 15 och 60 minuter med kollektivtrafik.

Residens Kavanagh Court (från 18 år) (Endast tillgängligt fram till 24.08.24)

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Denna bostad ligger i Dublins livliga centrum och erbjuder en oslagbar social atmosfär för att njuta av nöjeskulturen i staden, allt bara en 30 minuters bussresa från skolan. Det finns enkelrum med eget badrum att tillgå under sommarperioden och privata studior med eget badrum och kök under hela året. I båda alternativen ingår sängkläder och handdukar. Varje rum är möblerat med ett skrivbord, stol, säng, klädförvaring och ett nattduksbord. Wi-Fi är också tillgängligt i fastigheten. Residenset har ett gemensamt kök som är fullt utrustat, samt en gemensam matsal, lounge, grillplats, gym, takterrass, spelrum och varuautomater. Dessutom är bostaden rullstolsanpassad. En städservice ingår i boendekostnaden, men att använda tvättstugan kostar extra. Måltider tillhandahålls inte, vilket ger studenterna flexibilitet att laga mat åt sig själva.

Residens Heyday Carman’s Hall (från 18 år, tillgänglig från 20/8 2023)

ESL Languages Heyday Carman's Hall residence EC Dublin

Detta residens ligger i det historiska och kulturella hjärtat av Dublin, fullt av rik historia och en trendig atmosfär, bara en 20 minuters promenad från skolan. Studenterna placeras i stilfullt utformade enkelrum med en rymlig dubbelsäng, gratis Wi-Fi, skrivbord, stol och generöst lagringsutrymme. Gästerna får tillgång till en gemensam matsal, en lounge för umgänge och ett kök för självhushåll. Sängkläder ingår men du tar med dig dina egna handdukar. Betaltvättstuga finns tillgänglig på plats. Det finns en städtjänst för de gemensamma utrymmena, men du städar ditt eget rum. Det finns gott om faciliteter för att hjälpa studenterna i både deras akademiska och personliga liv, inklusive ett mötesrum, multimediarum, datorer, ett spelrum, ett gym och en trädgård, samt en takterrass att njuta av under soliga dagar.

Residens komfort LIV Dublin (tillgängligt 6/7 2024 - 17/8 2024)

Residence - LIV Dublin - EC Dublin Accommodation Gallery 1288 5

Beläget i ett av Dublins hippaste områden, erbjuder detta moderna studentresidens bekväma enkelrum med dubbelsäng, sängkläder och gratis Wi-Fi. Umgås med de andra gästerna medan ni lagar mat i det gemensamma köket, tilltar på kabel-TV i det bekväma vardagsrummet, eller tränar i gymmet. Dygnetruntbevakning och tvättstuga kompletterar de förnämliga faciliteterna. Dessutom, med det priviligierade läget bara några minuter från Jameson Distillery och ca 20-30 minuters bussresa från skolan, kan du lätt till fots njuta av allt som Dublin har att erbjuda.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.