EC 30+

Studera tillsammans med andra studenter i trettioårsåldern på vår fantastiska partnerskola bara några steg från hjärtat av Dublin! Programmet 30+ utformades speciellt så att studenter över 30 år med likartade intressen och livserfarenhet skulle kunna läsa engelska tillsammans och locka till deltagande och livliga diskussioner. Byggnaden har fyra moderna och ljusa klassrum på ett separat etage endast för studenter 30+, samt en lounge, ett studierum, bibliotek och gratis Wi-Fi. Det finns ett kafé i huset bredvid om du behöver en kaffe- eller tekick, eller så kan du ta med dig frukost eller lunch och äta i studentloungen med dina kamrater. När lektionerna slutat, ströva upp till St Stephen’s Green, handla längs Grafton Street eller ta en pint på Temple Bar!

Pluspunkter

 
EC 30+
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • * Boutiqueskola i skolan, endast för studenter 30+
  • * Gångavstånd till Dublins centrum
  • * Fria workshops som bokklubb, ”CV-klinik” och lektioner i uttal
  • * Klassrum med modern teknologi som Smart-TV

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

ALTO
esl alto accreditation
MEI Marketing English in Ireland
esl mei accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens komfort LIV Dublin

Residence - LIV Dublin - EC Dublin Accommodation Gallery 1288 5

Beläget i ett av Dublins hippaste områden, erbjuder detta moderna studentresidens bekväma enkelrum med dubbelsäng, sängkläder och gratis Wi-Fi. Umgås med de andra gästerna medan ni lagar mat i det gemensamma köket, tilltar på kabel-TV i det bekväma vardagsrummet, eller tränar i gymmet. Dygnetruntbevakning och tvättstuga kompletterar de förnämliga faciliteterna. Dessutom, med det priviligierade läget bara några minuter från Jameson Distillery och ca 20-30 minuters bussresa från skolan, kan du lätt till fots njuta av allt som Dublin har att erbjuda.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Om du vill maximera dina framsteg i språket, bo då i en vänlig irländsk värdfamilj! Du blir som en ytterligare medlem av familjen, som välkomnar dig till sitt hem där du får eget rum, antingen med eget badrum eller badrum i hallen som du delar med familjen. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och du väljer mellan endast frukost eller halvpension. Restiden till skolan varierar mellan 15 och 45 minuter med kollektivtrafik. 

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Dublin language stay
Andra skolor i området
Dublin
ESL Kaplan Dublin hero
Dublin
Kaplan International
 
esl english ireland northern ireland dublin ces hero
Dublin
CES
 
esl english ireland northern ireland galway atlantic language hero 0
Galway
Atlantic Language