Kommentarer – BSC York

Isabella Schmidt
Isabella Schmidt
BSC, York
Kurslängd: 2 veckor

Låt mig berätta om min engelskakurs i York, England. Jag valde ESL då jag visste att de kunde uppfylla alla mina önskningar och förväntningar. De rekommenderade mig alltid det bästa och uppfyllde alla mina krav. Jag tyckte mycket om det faktum att man alltid har tillgång till en konsult som kan ge information om varje detalj gällande min språkkurs. Jag fick en hel del information och jag är glad och nöjd över att ha valt ESL. BSC är skolan som jag studerade vid under mitt program i York och jag tyckte den var toppen, lärarna är mycket professionella samt motiverade och skolan har ett brett utbud. Jag rekommenderar utan tvekan York till alla som vill gå en engelskakurs i England och besöka en vacker och trygg stad som har en kulturell atmosfär. Tack så mycket, kanske ses vi på en framtida språkkurs utomlands!

Läs allt
Cédric Ballenegger
Cédric Ballenegger
BSC, York
Kurslängd: 8 veckor

 

York är en fantastisk stad, full av charm och liv, tillräckligt stor för att man skall hitta allt, men i alla fall av en mänsklig storlek. Den gamla staden är mycket väl bibehållen, det finns många betydande museer och det är möjligt att delta i ett antal kulturella aktiviteter. Landskapet runt staden är också magnifikt, med ett flertal nationalparker och olika historiska platser. Havet är inte långt borta. Resandet underlättas av goda järnvägskommunikationer, vilket gör att man snabbt kan ta sig till London, Edinburgh eller Liverpool, exempelvis. Vad beträffar språkskolan BSC i York, har denna ett perfekt läge mitt i centrum och lektionerna genomförs i en angenäm atomsfär. Studenterna får här en kompetent och effektiv inlärningsmiljö. Resmålet är således idealiskt för att ge sig ut att upptäcka det engelska språket och den engelska kulturen.

Läs allt
Meritxell Surdé Tierz
Meritxell Surdé Tierz
BSC, York
Kurslängd: 8 veckor

 

Jag har faktiskt aldrig intresserat mig för det engelska språket, det har heller aldrig haft någon dragningskraft på mig. Jag kände inte att det skulle vara verkligen användbart för mig. Under en anställningsintervju frågade man mig om jag pratade engelska, för man skulle bara anställa lärare för det språket. Jag tog kontakt med ESL och man rådde mig att lära mig engelska i England och då i York, i norra delen av detta underbara land. Man berättade för mig att i denna stad fanns en mycket känd skola. Utan att fundera mer tog jag omedelbart beslutet att acceptera detta alternativ. Det är nu redan mer än två månader som jag befinner mig i York. Jag hade aldrig tänkt mig att det skulle vara så angenämt och så enkelt att resa till England och att lära mig engelska.

Läs allt
Greta Savoia
Greta Savoia
BSC, York
Kurslängd: 12 veckor

 

York är en liten, men välkomnande stad, det perfekta stället för att förbättra sin engelska. Min språkkurs med ESL på English Language Centre var en rik och oförglömlig erfarenhet. Under min vistelse där kunde jag förbättra min engelska och samtidigt ha mycket kul. Jag mötte fantastiska människor från olika länder, med vilka jag tillbringade fantastiska stunder. Skolan är välorganiserad. De erbjuder aktiviteter varje dag och utflykter varje veckoslut. Lärarna undervisar med passion och kärlek och finns alltid till hands om du har några problem. De kan också hjälpa dig om du letar efter annat boende eller ett jobb. Jag hittade ett jobb med deras hjälp och jag jobbar fortfarande.

Jag bodde med en underbar värdfamilj i mer än 6 månader. Jag kände mig mycket bekväm med dem. De var alltid vänliga och tillmötesgående och jag har hållit kontakten med dem sedan jag gav mig av. De var verkligen som min egen familj! Jag besökte många platser, som London, Newcastle, Edinburgh, Whitby... Nattlivet i York är fantastiskt. York har många affärer, kaféer, nattklubbar, restauranger. Jag brukade gå ut varje weekend, men jag brydde mig inte om vart vi gick. Jag hade jättefina vänner och jag hade jätteroligt överallt!

Jag var i York under det kungliga bröllopet och jag kan inte beskriva hur stämningen var där. Hela York var blått, vitt och rött och folk var väldigt glada. Jag älskar människorna där, de är alltid vänliga och artiga. Jag njöt verkligen av min tid där och fick många goda vänner från hela världen, så du kommer inte att ångra dig! Jag kan verkligen rekommendera dig det! Det var den bästa tiden i mitt liv!

Läs allt