Kommentarer – BLC

Camille Michel
Camille Michel

För mig var det här en otrolig upplevelse, jag lärde mig att hantera ett språk som inte var mitt eget. Jag kom väl överens med min värdfamilj i Bristol, jag älskade deras levnadssätt. Jag fick också möjlighet att träffa många nya vänner som jag en vacker dag kommer att träffa igen. Denna erfarenhet kommer att vara etsad i mitt minne.

Läs allt
David Maciá Sempere
David Maciá Sempere
The Bristol Language Centre, Bristol
Kurslängd: 3 veckor

Jag måste säga att min vistelse i Bristol var rätt bra. Dels lärde jag känna människor från andra kulturer på skolan, på så sätt lär man sig intressanta saker från sina klasskamrater. Jag var där på sommaren och skolan var full av studenter vilket skapade en trevlig atmosfär i hela byggnaden. Lärarna fanns alltid nära till hands. Dessutom så var det ett bra val att åka till Bristol då den utan att vara en riktig storstad är en mycket komplett stad. Du kan hitta allt från ett bra utbud av fritidsaktiviteter på typiskt engelska pubar som alla typer av butiker. Det finns också en hel del grönområden utspridda över staden där man kan njuta om kvällarna tillsammans med vänner samtidigt som man övar engelska. Skolan anordnar också resor varje vecka, jag var i London och Cardiff. Jag vill belysa att det var riktigt bra väder åtminstone på sommaren, inte så mycket duggregn så jag fick aldrig uppleva det engelska vädret som det står om i alla böcker.

Läs allt
Raquel Sanz Sánchez-Arévalo
Raquel Sanz Sánchez-Arévalo

Att komma till Bristol har hjälpt mig mycket, på både personlig och professionell nivå. Staden är otrolig och jag har lärt känna en massa människor från olika länder. Oss emellan hjälps vi åt om det uppstår nått problem eller om det är något vi inte förstår. Jag rekommenderar utan tvekan denna upplevelse för alla.

Läs allt