Portsmouth

Vibrerande, kulturell, sportig, öppenhet mot världen … Du kommer att förföras av staden Portsmouth!

Under århundradenas gång har Portsmouth utmärkt sig genom sin otroligt dynamiska sjöfart. Staden, som ligger på Englands sydkust i närheten av Southampton och tre timmars tågresa från London, är den prestigefyllda Royal Navys emblem. Härifrån utgick flottan inför landstigningen i Normandie och i den historiska hamnen ligger än idag HMS Victory, som förkroppsligar triumfen i Trafalgar. Det är även detta maritima arv som format passionen för regattorna som äger rum här varje år under högsäsongen.
Spinnaker Tower, som är välplanerad mellan det förflutna och framtiden, dominerar landskapet på samma vis som en fyr i hamninloppet. Runt byggnaden ligger innekvarteret Gunwharfs Quays och solar sig i glansen. Här finns många designbutiker och fritidsinrättningar. Men Portsmouth är även en kulturell högborg. Här föddes en av Englands mest populära författare, Charles Dickens, staden är den viktigaste anhalten för Conan Doyle-tävlingen och här finns även en mängd museer och historiska sevärdheter.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Portsmouth

 • Lägg till i favoriter

  Erfarenhet och kompetens för en professionell utbildning på hög nivå! Vår partnerskola ligger mitt i...

  Från 16565 SEK
  1375 GBP för 1 vecka
Städerna Brighton, Bournemouth och Worthing ligger i närheten och Portsmouth som är en badort av högsta rang har en kuststräcka på 50 kilometer och ligger mitt emot den fridfulla Isle of Wight. Här finns ett stort antal pubar av olika slag, en raffinerad gastronomi, flera teatrar och biografer och ett pulserande nattliv, vilket gör att människor från hela världen söker sig till denna stad. Sport är också mycket viktigt här. Här går det berömda maratonloppet Great South Run och staden kan även skryta med några av Storbritanniens vackraste golfbanor! Och som kronan på verket har denna stad med 200 000 invånare tre järnvägsstationer, fyra färjelinjer och det går lätt att ta sig hit från huvudstaden – det är helt enkelt den perfekta utgångspunkten för att besöka de allra vackraste platserna i södra England!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.