Canterbury

“Kentfolkets fästning” är huvudort för ett legendariskt grevskap, gränsande i norr till Themsen och i söder till Engelska Kanalen. Lugn, kultiverad och elegant, låter dig denna magnifika stad slippa att känna stress.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Canterbury

Canterbury, i hjärtat av grevskapet Kent på den brittiska ostkusten, är en av Englands äldsta städer. Med sin berömda katedral, sitt S:t Agustinerkloster och sin S:t Martinkyrka, klassade som världsarv, bevarar staden med stolthet sina medeltida attraktioner. Canterbury, med sina pittoreska gator, förnäma butiker i korsvirkeshus, sina raffinerade restauranger och sina autentiska pubar där man tar sig en traditionell pint efter arbetet, har lyckats bevara sin gammaldags charm som är oemotståndligt ”so British”. Den omgivande landsbygden kallas med rätta ”Englands trädgård”. De som har svårt att klara sig utan storstadens brus behöver inte vara oroliga, till London tar det bara 90 minuter med tåg.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.