Exeter

Exeter ligger i den region som har det mildaste klimatet i Storbritannien och är residensstad i området Devon. Exeter har faktiskt alltid varit populärt hos britterna då den är en perfekt semesterort på den engelska Rivieran. Staden ligger längs floden Exe och i närheten av Engelska Kanalen. Den har en rik historia som inkluderar romarnas historiska närvaro. Exeter har en trevlig och unik urban mix med sin katedral som grundades år 1050 och dess många hus som är byggda i en mycket typisk brittisk stil.
 
Fast förankrad i engelsk tradition så erbjuder Exeter och dess omgivningar goda idrottmöjligheter. Staden är också regionalt centrum för kultur och fritid och har attraktioner såsom Exmoor National Park, slott, festivaler, marknader, affärer och restauranger för att tillfredsställa alla familjemedlemmar. Och för de mer fashionabla så ligger London bara två timmar bort med tåg!
Läsa mer

Se vårt urval av skolor för Engelska - Exeter

 • Lägg till i favoriter

  Från 6 år Det är en skola med traditionella värderingar och moderna metoder. Kurser i engelska erbjuds...

  Från 16150 SEK
  för 1 vecka
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.