Språkresor till York

Utmärkt, 10 omdömen

Denna historiska stad är beströdd av monument lämnade av förflutna civilisationer, från romarna till vikingarna. När du lär dig engelska i York utforskar du en av Englands absolut charmigaste städer. Välj en engelskkurs i York, gå i fotspåren av tidigare studenter och studera i en stad känd för sin akademiska excellence. Från museer och gallerier till natur promenader och matmarknader, studera engelska i York och du kommer att vara en del av livet i en blomstrande kulturstad i norra England!

 
Språkresor till York
York
1 / 10
Engelska skolor i York

En hub för akademisk framgång i norra England, det är ingen överraskning att det finns fantastiska engelskkurser i York, där du lär dig i en uppslukande miljö omgiven av den unika kulturen i Yorkshire. Från den imponerande Merchant Adventurers 'Hall till Clifford's Tower kommer du att vara omgiven av århundraden av historia och kultur när du lär dig engelska utomlands på en av våra partnerskolor i York - du kommer säkert att lämna med imponerande språkkunskaper!

Varför välja York?

ESL York language stay
Stadsliv
  • Yorkshire är känt för sina vänliga lokalbefolkningen, och du kommer att kunna öva din engelska med dem varje dag när du går på medeltida stadsmurar och söker efter mysiga kaféer på den legendariska Shambles - kontakta oss för mer information om att bo i York
  • Oavsett om du vill absorbera medeltida engelsk historia vid Jorvik Viking Center eller York Minster, shoppa på parlamentet Street eller gå längs floden Ouse, studera engelska i York är säkert underhållande!
ESL York language stay
Resande
  • Från Yorks viktorianska tågstation kan du utforska fascinerande lokala sevärdheter på nolltid - från Leeds livliga centrum till den charmiga kuststaden Scarborough, norr erbjuder massor av otroliga destinationer!
  • När du lär dig engelska i York, var noga med att ta dig tid att utforska skönheten i North York Moors och njut av traditionell Yorkshire-kultur i städer som Malton eller Goathland
ESL York language stay
Aktiviteter
  • Starta din engelska kurs i York med en pittoresk kryssning nerför floden Ouse, där du får beundra massor av historiska byggnader och vackra parker längs vägen
  • Njut av en traditionell tävlingsdag på York Racecourse, ta dig till floden på en kajak eller gå med på en spöktur när solen går ner i stadens centrum - det finns så många sätt att tillbringa din tid på!

Populära frågor om att studera engelska i York:

Hur mycket kostar det att bo och plugga i York?

Våra engelska kurser i York börjar från cirka 7000 kronor (610 GBP) per vecka. Att bo i denna nordliga stad är överkomligt. En måltid ute kan komma att bli i genomsnitt bara 135 kronor (12 GBP), medan det finns gott om rabatter till studenter och ungdomar - en ung persons bussbiljett kostar bara 16 kronor (1,50 GBP). Du kan kontakta oss för en kostnadsfri offert för din språkkurs utomlands.

 

Vilka är fördelarna med att plugga i York?

  • Förutom att utforska engelsk historia, medan du studerar engelska i York, kommer du att vara omgiven av den unika kulturen i Yorkshire, liksom att ta itu med den berömda accenten i regionen!
  • Förutom att utforska engelsk historia, när du studerar engelska i York kommer du att omges av den unika kulturen i Yorkshire, såväl som att ta itu med den berömda accenten i regionen!

Vilken typ av engelska kurser kan jag studera i York?

På en engelskkurs i York kommer du att vara helt fördjupad i språket varje dag. Du konverserar på lektionerna och pratar med lokal befolkningen varje dag. Med ett brett utbud av engelska kurser i York att välja mellan, för yrkesverksamma och juniorstuderande, hittar du den kurs som passar dig. Några av språkkurserna utomlands på våra partnerskolor inkluderar:

  • Mini-grupp företagskurser
  • Enskilda företagskurser

Har du ytterligare frågor om att studera engelska i York?