Studera engelska i Surrey

Surrey är Harry Potters hem och när du sätter din fot på de ljuvliga gröna fälten och vandrar genom dess charmiga byar är det inte svårt att se var J.K. Rowling fick sin magiska inspiration ifrån! Med sitt privilegierade läge i södra delen av landet får du enkel tillgång till både den berömda brittiska landsbygden och den livliga metropolen London när du studerar i Surrey.

 
Studera engelska i Surrey
Surrey
1 / 10
Engelska skolor i Surrey

I Surrey finns några av de bästa universiteten och skolorna i landet. Det är inte konstigt att så många studenter reser till regionen för att studera. Området i sig erbjuder en fantastisk blandning mellan stadsliv och underbara nationalparker som Norbury Park och Leith Hill, så oavsett varför du reser till England kommer du att hitta det du letar efter i Surrey! För att dra fördel av dess fantastiska läge erbjuder alla våra skolor faciliteter, aktiviteter och utflykter för att uppmuntra studenterna att utforska de vackra omgivningarna.

Varför studera engelska i Surrey?

Stadsliv
 • Surreys charm ligger i dess små byar. Vandra runt de pittoreska kullerstensstigarna, utforska 600-talskyrkor och njut av ett autentiskt stycke brittisk historia.
 • Surrey har en uppsjö av traditionella gamla pubar (den äldsta har anor så långt tillbaka som 600 år!), vilket gör det till en underbar plats att prova traditionell brittisk mat! Missa inte att äta en måltid på någon av dessa mysiga pärlor.
Resande
 • Grevskapet Surrey bjuder på massor av livfulla mindre städer, inklusive Guildford, Reigate och Woking, samtidigt som det bara är en kort bilresa från större städer som London och Brighton. Det betyder att en stadsutflykt alltid är möjlig!
 • Surreys historia och natur är något av det bästa du kan hitta i England. Se till att ta en tur till National Trust-områdena Norbury Park och Leith Hill eller besök pittoreska, historiska platser som Juniper Hall eller Polsden Lacey.
Aktiviteter
 • Surrey är känt för sina vattendrag och sjöar; på sommaren är de den perfekta platsen för dig att öva vattensporter!
 • Den vidsträckta och vackra omgivande naturen i regionen gör den till ett utmärkt val för utomhusaktiviteter som ridning och äventyrssporter.

Populära frågor om att studera engelska i Surrey

Hur mycket kostar det att leva och studera i Surrey?

Ur många aspekter är Surrey ett av de dyrare områdena att bo i Storbritannien, men om du väljer en av våra skolor med boende kan du anmäla dig till en kurs i engelska inklusive boende för så lite som 970 pund.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag studera i Surrey?

Vi erbjuder studenter en mängd olika kurser i engelska i Surrey oavsett deras målsättningar och inlärningspreferenser. När du studerar engelska i Surrey kan du välja mellan följande kurser:

 • Standardlektioner i grupp
 • Intensiva lektioner i grupp
 • Privatlektioner
 • Kurs PLUS aktiviteter

Vilka är fördelarna med att studera i Surrey?

 • Detta lugna gröna grevskap ger studenterna den perfekta atmosfären för utomhussporter och aktiviteter efter en lång dag med fördjupande lektioner i engelska.
 • Surrey har utmärkta transportförbindelser och ligger nära viktiga städer som Brighton och London, vilket gör det till en utmärkt bas för att utforska resten av Storbritannien.

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Surrey?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig