IH Bristol

Skolan är idylliskt belägen i en historisk, georgiansk byggnad, bara en 15-minuters promenad från stadens centrum. Campus har tre våningar med åtta klassrum - vart och ett med plats för 12 elever och utrustade med antingen en traditionell eller elektronisk whiteboard. Skolan har flera faciliteter som studenter får använda mellan lektionerna, inklusive ett studierum, andaktsrum, kök och både en lounge och en uteplats där studenterna kan umgås med sina nya vänner. Skolan erbjuder ett aktivitetsprogram som visar studenterna både den livliga staden Bristol och dess underbara omgivningar.

Pluspunkter

Watch Language school EC, Bristol on YouTube.
 
IH Bristol
Watch Language school EC, Bristol on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Insegnanti molto professionali
  • Centro ufficiale per gli esami Cambridge
  • Eccellente posizione nel centro storico
  • Scarsa presenza di studenti italiani
  • Ambiente caloroso ed informale
  • Città dinamica che offre una vasta scelta di attività e possibilità di svago

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
International House
esl international house accreditation

Studenternas nationaliteter

      Frankrike
      Italien
      Schweiz
      Spanien
      Brasilien
      Kuwait
      Sydkorea
      Tyskland
      Saudiarabien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Famiglia ospitante

ESL host family accommodation 2

Vivere in una famiglia ospitante è sicuramente il modo migliore per imparare le espressioni idiomatiche e per mettere in pratica le nozioni studiate in classe. Quest’esperienza permette inoltre di entrare pienamente nella cultura locale, di fare colazione e di cenare con una famiglia abituata ad accogliere studenti stranieri e di sperimentare così l’ospitalità locale.

Residens Unite House

ESL Languages Unite House residence IH Bristol

Unite House är ett modernt universitetsresidens i hjärtat av Bristol, bara 15 minuters promenad från språkskolan. Boendet erbjuds endast till eleverna på skolan, och den avslappnade sociala atmosfären främjar den känsla av enighet bland studenterna som reflekteras i namnet. Rummen är organiserade i delade lägenheter på 6–7 enkelrum. Varje rum innehåller en bred säng, eget badrum, sängkläder, handdukar, förvaringsutrymme, skrivbord, stol och gratis Wi-Fi. Lägenheten innehåller ett gemensamt kök och studenterna har självhushåll. Varje vecka kommer personal och städar de gemensamma utrymmena, men studenterna är ansvariga för att städa sina rum och tvätta i betaltvättstugan på plats. Studenterna har tillgång till ett biljardbord och bordtennis, en PS4, Netflix, ett lugnt studieområde och en innergård.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)