Språkresor i England

Det finns en anledning till att studenter flockas till Storbritannien för att läsa engelska. Att göra ett sabbatsår i England betyder att vara en del av en vibrerande, multikulturell, engelskspråkig kultur, där business, konst, musik och mode sätter trenderna för resten av världen.

Om du tänker dig ett resmål vid kusten är Bournemouth och Brighton fantastiska val. Om du ser dig ströva på stenlagda gator i en av Storbritanniens prestigefyllda universitetsstäder, då får du din perfekta termin i Cambridge eller Oxford med gräddan av internationella studenter. Eller har du kanske alltid drömt om London och nu får du chansen att uppfylla den! Vart du än åker, kan du göra ditt gap year i England unikt genom att kombinera att lära dig engelska med ett jobb, en praktik eller ett volontärarbete, eller helt enkelt genom en total fördjupning i denna otroliga kultur.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.