Storbritannien

England ligger helt enkelt på första plats vid val av resmål för den som vill bedriva seriösa språkstudier och göra snabba framsteg inom specifika verksamhetsområden, och landet är helt oslagbart när det gäller affärskurser för chefer, professionella och ledare.

Extremt rejäla och dynamiska städer, en grönskande landsbygd, "tea time"-tradition, monarki med gamla anor, vass kvällspress, känd humor, högröstad avantgardism ... England är allt på samma gång och fortsätter att förvåna ... till och med den som tror sig känna landet väl. Kurserna ”Made in England” för chefer och professionella är exempel på mycket gott hantverk, och den tid och ansträngning som läggs ner i dem ger verkligt god utdelning. London har en framskjuten position, men även städer som Brighton,Trebinshun, Cheltenham och Canterbury är synonymt med högsta tänkbara kvalitet ... England lämnar ingen oberörd. Du kommer att älska det! Elegant, engagerat och alltid överraskande, England väntar på dig ... Go for it!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.