Kommentarer – Språkskola Canterbury (13-17 år)

Clara Disaro, Frankrike
Clara Disaro, Frankrike

”Jag ville inte åka till en stor stad so London, så Canterbury passade mig perfekt. Fördelen med att lära sig engelska i England är att jag förbättrade mitt uttal! Jag älskade att utforska coola städer som jag aldrig varit i tidigare, som Oxford. Mina favoritaktiviteter var Karaokekvällarna, för att de var kul och så diskot förstås! Mina nya vänner kom från Tyskland, Spanien, Italien och Frankrike och jag hoppas verkligen att jag skall kunna uppehålla kontakten med dem när vi kommer tillbaka hem! Jag kan verkligen rekommendera denna språkresa till mina vänner och familj eftersom den är välorganiserad och jag har haft så roligt hela tiden. Mitt råd till mina vänner som tänker komma hit, är att inte bara vara med folk från samma land och inte bara med folk som slutar samma dag, för det är så sorgligt att säga adjö innan man själv skall åka hem från Canterbury!”

Läs allt
Rayan SERI
Rayan SERI
Canterbury, England

Jag åkte 2 veckor till Canterbury och jag tyckte den resan var helt otrolig! Mottagandet på King’s School var verkligen varmt och jag kände mig bra på en gång. På campus hade man inte tråkigt en minut. Volleybollplan, fotbollsplan, gemensamma salonger och jag vet inte vad mera. Ledarna och lärarna var helt genialiska. Det var visserligen svårt att förstå den engelska accenten i början, men man förstod mer och mer för varje dag. Mötena med andra personer från hela världen är för alltid bevarade i mitt hjärta. Under denna resa knöt jag kontakter som jag inte trodde var möjliga på bara 2 veckor. Aktiviteterna var fantastiska, spännande och verkligt varierande. Varje morgon hade vi lektioner som var jättebra, speciellt tack vare fantastiska lärare och klasskamrater. Sedan år vi i den enorma matsalen och maten var verkligt god. Jag är glad att jag åkte till Canterbury och jag har sagt mig att jag gjorde bra att åka med ESL. Jag ångrar att jag valde att bara åka 2 veckor. Det var tråkigt att säga adjö till sina nya vänner, men jag försöker hålla kontakten. Jag hoppas kunna åka tillbaka snart!

Läs allt
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.