Språkresor till England

Med sina spännande städer, fantastiska attraktioner och vykortvackra landsbygd – vem skulle inte vilja göra en språkresa till England för juniorer? Om du vill förbättra dina språkkunskaper och omges av engelska i ett av världens mest ikoniska länder, är en språkkurs i engelska i England ett jättebra sätt att göra det! Vi har organiserat sommarläger i England i över 20 år nu och tusentals barn och tonåringar har rest med oss på oförglömliga språkresor!
 

Vem väljer England för ett engelskt språkläger?

Engelska är utan konkurrens det populäraste språket på alla våra årliga sommarläger och England är fortfarande toppdestinationen. För ett smakprov på engelskt liv och för erfarenhet av att omges av engelska varthelst du går, är England ett fantastiskt val. Med vänliga ortsbor, olika typer av städer och vidsträckt landsbygd, perfekt för sport och andra aktiviteter, har England allt. Studenter kommer från hela världen på språkresa till England, så möjligheten att få internationella vänner är ännu ett stort plus!


Vilen typ av sommarläger i England kan jag åka på?


ESL erbjuder alla typer av sommarläger och kurser i engelska. Du har därför ett brett urval och kan verkligen skräddarsy din lägervistelse efter dina fritidsintressen! Om du alltid velat lära dig att vindsurfa, är intresserad av design och mode eller kodning, eller om du vill lära dig hur lagar helt nya recept under din språkresa till England, har vi en kurs som passar! Att du ska vara motiverad och ha roligt medan du lär dig är viktigt för ESL och det syns på den stora bredden av språkkurser i engelska för juniorer i England.

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.