Språkresor till Torbay

Den pittoreska regionen Devon är perfekt för dig som alltid drömt om att få lära känna den fridfulla sidan av livet i England! Här finner du Storbritanniens soligaste väder (vi lovar), väntar dig sandstränder, söta strandstugor och höga palmer på din språkkurs i engelska i Torbay. Att studera engelska i Torbay ger dig den perfekta blandningen av lokalt liv och semesterkänsla – vilket gör Torbay till ett av Englands populäraste resmål bland språkresestudenter!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Torbay

 • Lägg till i favoriter

  Om du letar efter litet sol och hav medan du studerar är en språkresa till Torquay ett fantastiskt...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 3033 SEK
  252 GBP för 1 vecka

Varför studera engelska i Torbay?

 

Om du vill utforska Englands idylliska, pittoreska landsbygd, vackra surfingstränder och kilometervis av kust, uppfyller Torbay alla dina önskningar. Också känd som den engelska Rivieran, erbjuder den språkstuderande chansen att praktisera engelska i en småstadsmiljö – men det betyder inte att det inte finns något att göra! Med årliga festivaler, historiska sevärdheter, tesalonger och underbara stigar längst kusten, är Torbay den idealiska platsen för att studera språket.


 

Typer av kurser i engelska i Torbay

 

Eftersom Torbay är ett så populärt val bland europeiska språkstuderande finns det många alternativ tillgängliga för dig när det gäller att välja din perfekta kurs i engelska. Oavsett vilken typ av kurs du letar efter – en kurs för resande, för jobbet, för affärsengelska eller bara för nöjes skull – hittar du den i Torbay. ESL erbjuder individanpassade kurser på alla nivåer och vi arbetar nära våra partnerskolor för att ge dig högkvalitativ undervisning i en stödjande läromiljö. Kolla igenom våra kurser i engelska i Torbay och du kommer att hitta exakt det du är ute efter!


 

Varför välja ESL för en språkresa till Torbay?

 

Torbay förblir ESL:s populäraste resmål för att lära sig engelska och vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa studenter hitta sin ideala språkkurs där. Vi vill att du ska lära dig och uppnå dina mål samtidigt med att ge dig en minnesvärd upplevelse som du tar med dig för alltid. Därför jobbar vi tillsammans med dig för att organisera din språkresa utomlands och säkrar på så sätt att du får den kvalitet du förväntar dig. Se varför tusentals studenter har givit ESL förtroendet att hjälpa dem att arrangera sin språkresa utomlands och lära sig engelska i Torbay med oss!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.