Spanien

Hur skulle morgondagens värld klara sig utan spanska? Spanska är efter engelskan det största internationella språket, fler än 500 miljoner talar spanska runtom i världen ... och antalet ökar varje år. Att behärska spanska idag är inte bara ett alternativ utan det är nödvändigt. I Spanien blir spanskstudierna till en ren glädje!

Varje region i Spanien utmärker sig med sina speciella traditioner, sina kulturella traditioner och sitt kulturarv; men alla har de samma glöd som fascinerar hela världen. En autentisk livsglädje och en medfödd kärlek till festligheter. I Spaniens vackra städer och på landsbygden dansar man! Spanien lever av ljus, musik och möten. Som en målning av Picasso speglar landet en polyfoni av färger, tonarter och referenser. Välkommen till kungadömet med bländande rytmer! Spanien blir snabbt ett annat väsen! "No esperes a que te lo cuenten, hazlo tú"!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.