Språkresa till Tarragona, Spanien

Katalonien – det är Barça, Gaudí, mänskliga torn och hänförande stränder som sträcker ut sig kilometervis. Allt detta upplever du på din språkresa till Tarragona, gör framsteg i dina språkkunskaper och lär dig nya saker varje dag då du utforskar Katalonien och allt som där erbjuds. Våra språkkurser i spanska för juniorer till Tarragona ger dig chansen att prata spanska varje dag medan du lär känna en ny kultur och livsstil med ESL.
 

Se vårt urval av skolor för Spanska - Tarragona

Varför läsa spanska i Tarragona?

 

En språkresa till Tarragona är ett fantastiskt tillfälle att dyka rätt ner i livsstilen vid Medelhavet, med sol och sand överallt! Du hör spanska både i och utanför klassrummet, vilket får dig att göra snabba framsteg och lära dig spanska på ett mer interaktivt och naturligt sätt – inget grammatik- och utantilltragglande behövs! Du kommer att befinna dig nära den katalanska huvudstaden Barcelona, där du kan utforska gamla och nya sevärdheter och shoppa det senaste spanska modet med dina internationella kurskamrater.


 

Vad kommer jag att göra på mitt spanska sommarläger i Tarragona?

 

ESL:s partnerskolor fokuserar på kommunikation och du kommer att öva din spanska från dag ett under dynamiska lektioner i små grupper. Vänliga lärare och övrig personal hjälper dig att nå dina mål, oavsett vilka de är, i en stödjande atmosfär. Tarragona har också massor at se och att göra och våra sommarkurser erbjuder även ett actionspäckat aktivitetsprogram – utforska ruiner från romartiden, surfa på vågorna eller slappa helt enkelt på stranden medan dina färdigheter i spanska utvecklas mer och mer varje dag!


 

Varför välja ESL för en språkresa till Tarragona?

 

Vi började anordna språkläger för ungdomar 1996 och över 20 år senare har vi samlat på oss solida kunskaper och information som vi använder för att hjälpa dig att skapa den perfekta språkresan utomlands. Vi hjälper dig att ordna din vistelse hela vägen med din egna språkreserådgivare som stödjer dig före, under och efter din språkkurs! Vi erbjuder mycket valuta för pengarna med kursavgifter, skolans administrativa kostnader och boende inkluderat i priset för våra språkresor till Tarragona. Viktigaste av allt, vi hjälper dig att få en resa som du kommer att uppskatta och minnas hela livet!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.