Språkresor Spanien

Res för att möta dess invånare - och Spanien kommer att öppna sitt hjärta för dig! En språkresa till Spanien ger dig en autentisk erfarenhet av landets puls.

Att plugga spanska i Spanien är mycket mer än att ta lektioner i språket. Konsten att leva lycklig är ledstjärnan för hela landet. Den kulturella inramningen, den sociala miljön och det angenäma klimatet försätter dig i feststämning och öppnar alla dina sinnen! Det spanska språket, kulturen och konsten kommer att ge outplånliga avtryck i ditt liv. Njut även av nätterna, som ofta är längre än dagarna … och bjud dig själv på regionala rätter som förtrollar dina smaklökar och berikar ditt ordförråd. Spanien och dess outtömliga skatter väntar på dig - ett land att uppleva intensivt välkomnar dig med öppna armar!

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.