Språkresor till Mallorca

Hur kan man göra en språkresa till Palma de Mallorca utan att förälska sig i Balearerna? Variationen av landskap, liksom den rika kulturen gör denna stad till en magisk plats för att läsa spanska.
 

Se vårt urval av skolor för Spanska - Mallorca

Palma, livligt och artistiskt, är synomymt med strand och fest, men även utsökt mat, historia och gott humör. Dess befolkning välkomnar dig med öppna armar! Besök den majestätiska katedralen, gör en vandring i bergen, utforska de otroliga Grottes du Drach … och ja, Palma är fullt av överraskningar! Och självklart kommer Medelhavets sol inte att göra dig besviken; efter dina lektioner i spanska kan du koppla av på någon av de gyllene sandstränderna tillsammans med dina vänner från språkskolan och när kvällen kommer är det dags att upptäcka trendiga barer och tapasrestauranger!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.