Språkresor till Birmingham

Museer, gågator, köpcentra, teatrar, konstgallerier … se där varför en språkresa till Birmingham alltid är intressant! Denna stad mitt i England med sin fascinerande blandning av arkitektur, kultur och mode erbjuder fantastiska museer, internationella och prisvärda restauranger, hemlighetsfulla cocktailbarer och populära affärer.
 

Om du gillar fotboll är ett besök på Aston Villa FC:s, Birmingham Citys eller West Broms arenor det idealiska tillfället att blanda dig med ortsbefolkningen och avsmaka en pint öl. Birmingham är ett viktigt kommersiellt centrum och hemort för Cadbury, den berömda engelska chokladtillverkaren. Och man kan inte säga att dess invånare saknar kreativitet … de har gjort om en gammal vaniljsåsfabrik till kulturcenter!

Läsa mer

Se vårt urval av skolor för Engelska - Birmingham

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.