esl business courses york associates

York Associates

York Associates

Vår partnerskola är en institution av hög kvalitet, expert inom kommunikationsutbildning och specialutbildning för chefer och högre företagsledare. York Associates har mer än 35 års erfarenhet och fortsätter att vara en av de främsta i sitt slag. Studenterna här kommer från hela världen och arbetar vanligtvis på större företag. Som chefer kommer de ofta till York Associates med en god teoretisk kunskap i engelska, men också med behov av att praktisera och använda språket för att förbättra sina generella kommunikativa färdigheter. Skolan ligger i en 1600-talsbyggnad mitt i Yorks historiska centrum. Lokalerna är enligt den akademiska institutionens standarder: de rymliga och ljusa klassrummen är utrustade med den senaste tekniken och de salar som är avsedda för individuell undervisning och privatkurser är bekväma och ljudisolerade. En mycket professionell och specialiserad undervisningspersonal finns till hands för er och erbjuder kurser som är inriktade mot verksamma inom många olika områden av yrkesvärlden. Mitt på dagen följer lärarna med studenterna till en restaurang eller pub i närheten för att fortsätta de diskussioner som påbörjades under lektionen eller för att praktisera social konversation. Vid slutet av måndagen inbjuds alla deltagare till en välkomstdrink och ett underhållande föredrag om York, dess historia och om vad man kan se och göra under vistelsen där. Te och kaffe serveras gratis på skolan under hela dagen.

Pluspunkter

 
York Associates
1 / 10

Pluspunkter

  • Engelsk stad med speciell charm
  • Prestigefylld skola som är specialiserad inom personalresurser
  • Många inkvarteringsalternativ
  • Stort utbud av utflykter och guidade turer

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
Business English UK partner agency
esl business english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Schweiz
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj executive

ESL-host-family-accommodation-4

Inkvartering hos familj, med eget rum och halvpension.

Hotels

ESL-hotel-accommodation-2

Cedar Court Grand Hotel & Spa*****
Hilton Hotel****
Royal York Hotel****
Park Inn Hotel***
The Grange Hotel***
Churchill Hotel***
Hotel 53*

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.