LSI

Inte mer än ett stenkast ifrån allt som staden har att erbjuda och med bara en lätt promenad till stranden och hamnen ligger vår partnerskola med sina 50 bekväma klassrum som är ljusa och välutrustade. Medveten om att det egna arbetet är en viktig del av en språkkurs, ger skolan studenterna tillgång till ett självinlärningscenter och även till universitetets gym & hälsocenter, där de under sin fritid kan passa på att utnyttja de olika träningsanordningar som finns eller simma några längder i bassängen.

Pluspunkter

 
LSI
1 / 10

Pluspunkter

  • Stad med ett stort maritimt och historiskt arv
  • Skola med mycket bra läge
  • Skola med stor erfarenhet, som även erbjuder utmärkta kurser i affärsengelska
  • Registerat examenscenter för IELTS

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
International House
esl international house accreditation

Studenternas nationaliteter

      Saudiarabien
      Schweiz
      Italien
      Spanien
      Frankrike
      Tyskland
      Japan
      Oman
      Kina
      Brasilien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Denna typ av boende ger ett antal fördelar: du får inte bara möjlighet att öva din engelska i dagligt tal med familjen och lära känna landets och stadens kultur bättre, du kommer även att göra av med mindre pengar eftersom du har halvpension (helpension under veckosluten) inkluderad i priset. Du bor i eget rum, ungefär 3 kilometer från centrum med goda bussförbindelser.

Värdfamilj 30+

esl host family accommodation adults

Upplev komplett fördjupning i affärsengelska genom att välja detta boendealternativ! Majoriteten av värdarna är antingen nuvarande eller pensionerade yrkesverksamma eller akademiker med stor internationell erfarenhet, alla boende inom 45 minuter från skolan. Du erbjuds ett enkelrum med ett skrivbord, gratis Wi-Fi och tillgång till ett delat badrum. Sängkläder och handdukar tillhandahålls, vilka kan tvättas gratis på plats. Din värd serverar frukost och middag under hela veckan och även lunch på helgen. Sammantaget är det här alternativet ett bra sätt för studenter att öva sin engelska och utveckla sociala och affärsmässiga kontakter utomlands.

Lägenheter Crown Place Studio Apartments (från 18 år)

ESL apartment studio accommodation

Upplev den brittiska "uni life"-stilen genom att bo i denna livliga studentbostad, bara tio minuters promenad från skolan. Du erbjuds ett enkelrum i studiostil med säng, skrivbord, garderob och eget badrum, samt ett fullt utrustat pentry. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dina egna handdukar. Det finns betaltvättstuga på plats. Du har självhushåll och städar dina personliga utrymmen. Residenset erbjuder massor av faciliteter för dig att njuta av mellan lektionerna, inklusive ett gym, filmrum och gott om gemensamma utrymmen där du kan umgås med dina studiekamrater.

Residens, lägenhet, hotell

ESL-hotel-accommodation-4

Andra boendemöjligheter på residens, i delad eller egen lägenhet, eller på hotell finns också att tillgå.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.