esl english england portsmouth lsi hero

LSI

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

LSI

Inte mer än ett stenkast ifrån allt som staden har att erbjuda och med bara en lätt promenad till stranden och hamnen ligger vår partnerskola med sina 50 bekväma klassrum som är ljusa och välutrustade. Medveten om att det egna arbetet är en viktig del av en språkkurs, ger skolan studenterna tillgång till ett självinlärningscenter och även till universitetets gym & hälsocenter, där de under sin fritid kan passa på att utnyttja de olika träningsanordningar som finns eller simma några längder i bassängen.

Pluspunkter

 
LSI
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Stad med ett stort maritimt och historiskt arv
  • Skola med mycket bra läge
  • Skola med stor erfarenhet, som även erbjuder utmärkta kurser i affärsengelska
  • Registerat examenscenter för IELTS 

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Denna typ av boende ger ett antal fördelar: du får inte bara möjlighet att öva din engelska i dagligt tal med familjen och lära känna landets och stadens kultur bättre, du kommer även att göra av med mindre pengar eftersom du har halvpension (helpension under veckosluten) inkluderad i priset. Du bor i eget rum, ungefär 3 kilometer från centrum med goda bussförbindelser.

Residens Hampshire Terrace

Residence - Hampshire Terrace - LSI Portsmouth Accommodation Gallery 1159 2

Detta trevliga residens, på tre minuter från skolan, erbjuder 20 enkelrum uppdelade på två byggnader bredvid varandra. Flertalet rum är klassade som ”superior”, med privat badrum, medan standardrummen har ett handfat och en egen dusch, men toaletterna delas. Internetanslutning via Wi-Fi och lakan ingår, men du tar med dig egna handdukar. Bland de gemensamma utrymmena hittar du en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, samt två kök med matplats. Residenset har bevakning dygnet runt för studenternas trygghet.

Sommarresidens Chaucer House (7/6 – 27/8 21)

ESL-residential-accommodation-4

Njut av ditt oberoende på detta sommarresidens med sin moderna design! Det ligger idealiskt i centrum av Portsmouth, åtta minuter från språkskolan till fots. Varje lägenhet har sex till åtta enkelrum med privat badrum, ett utrustat kök och en mathörna med bord och stolar. Lakan och handdukar ingår, liksom Wi-Fi. Tvättstugan är gratis (men du använder eget tvättmedel!). De gemensamma utrymmena städas regelbundet, men studenterna svarar för städningen av sina rum.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Portsmouth language stay
Andra skolor i området
Portsmouth
ESL King Bournemouth
Bournemouth
Kings
 
esl-english-england-bournemouth-kaplan-international-hero
Bournemouth
Kaplan Bournemouth
 
esl 50plus language courses english england torbay kaplan international
Torbay
Kaplan International