ESL Junior language courses Junior Kings School campus 8 12

The King's School Campus (8-12)

The King's School Campus (8-12)

(07/7 - 11/8 2024)

På detta lilla och mycket familjära campus kommer studenterna snabbt att finna sig till rätta och använda sig av fritidsanläggningar av högsta klass på ett helt säkert sätt. Skolan ligger mycket bra till i en gammal herrgårdsbyggnad från 1500-talet. Skolan välkomnar barn från 8 till 12 år och den ligger i en stor vidsträckt park, vid floden Stours stränder. På campus-området finns även en modern gymnastiklokal, en pool, idrottsplatser och tennisbanor utomhus där eleverna kan ägna sig åt sina favoritsporter under kontinuerlig tillsyn. På bara tio minuters avstånd från den historiska staden Canterburys centrum, är detta en perfekt plats för att utforska Englands sevärdheter i internationellt sällskap. Obs! Kurscentret välkomnar även deltagare i åldern 13 till 17 år.

Studenter under 16 år kan maximalt boka fyra veckor.

Pluspunkter

 
The King's School Campus (8-12)
1 / 10

Pluspunkter

  •  
  • Historiskt campus under valven i en magnifik katedral från 1500-tale
  • tLång undervisningserfarenhet i den äldsta skolan i Storbritannien, grundad 597 e.Kr.
  • Skolan organiserar flera roliga och trygga aktiviteter
  • Utsökt mat som tillgodoser många olika dieter och smaker
  •  

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      Japan
      Kina
      Mongoliet
      Tyskland
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

esl residence kings school campus

Residenset S:t Augustine och dess matsalar är belägna mindre än fem minuters promenad från skolan. Du intar dina måltider, med varierad, hälsosam kost, i en av de två matsalarna, utom vid utflykter då du får med dig ett lunchpaket. Studenterna bor i eget eller flerbäddsrum (2, 3, eller 4 sängar) och har gemensamma badrum. Det finns ett välkomnande allrum för att umgås och för att titta på TV, spela videospel eller använda multimediautrustningen, liksom idrottsplaner utomhus. Städning utförs en gång i veckan.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.