ESL Junior language courses Kings School Campus 13 17

King's School Campus (13-17)

King's School Campus (13-17)

Kursen riktar sig till tonåringar 13–17 år Vår partnerskola ligger i det trygga området runt katedralen i en imponerande byggnad från medeltiden och den har moderna, ljusa och välutrustade klassrum. Du kommer att lära dig engelska i denna historiska byggnad mitt i Canterburys gamla stadsdel – bara det ett avsnitt för sig! Efter lektionerna kan du träffa och ha livliga diskussioner med dina nya vänner i uppehållsrummet. Det trygga och fristående campusområdet är perfekt för unga studenter och för studenter som för första gången åker på en sommarkurs utomlands. Obs! Kurscentret välkomnar även deltagare i åldern 8 till 12 år.

Pluspunkter

 
King's School Campus (13-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li></li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Minimiålder:
13 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residenset St-Augustine

ESL-campus-accommodation-2

Vår partnerskola ordnar boende åt dig på skolans campus, i residenset S:t Augustin som ligger på bara fem minuters promenad från kurscentret. Här äter du frukost, lunch och middag i en av restaurangens matsalar, utom vid utflykterna då du får med dig en matsäck. Du bor i eget rum eller i två- eller tre-bäddsrum, alla med handfat. Toaletter och badrum delar du med de andra studenterna. Städservice tillhandahålls en gång i veckan och det finns snacks- och dryckesautomater om du skulle bli sugen. Du kan umgås och koppla av med dina vänner i uppehållsrummen som har TV, eller om du föredrar, vara utomhus och sporta.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Canterbury language stay hero
Andra skolor i området
Canterbury
ESL Junior language courses London City Campus 13 17
London
London City (13-17)
 
ESL Junior language courses Brighton Campus 10 17 years
Brighton
Brighton Campus (10-17)
 
ESL Junior language courses Cambridge summer program 12 17
Cambridge
Cambridge Summer Programme (12-17)