ESL Junior language courses Cambridge summer program 12 17

Cambridge Summer Programme (12-17)

Cambridge Summer Programme (12-17)

Cambridge Summer Programme (12-17)

Du lär dig engelska i en rolig och interaktiv miljö på Abbey College, i centrum av Cambridge. Lärarna, med erfarenhet av att undervisa unga studenter, lär dig engelska på ett dynamiskt vis genom högkvalitativt undervisningsmaterial. De kommer att motivera dig, följa dina framsteg och hjälpa dig att stärka självförtroendet när du talar engelska. Studenterna har tillgång till gratis Wi-Fi, en stor reception och en studentlounge med datorer, där du kan umgås med andra unga studenter från hela världen. Vänligen notera att alternativet Värdfamilj endast är valbart för deltagare från 13 år.

Pluspunkter

 
Cambridge Summer Programme (12-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li></li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Minimiålder:
12 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj (13-17)

esl-host-family-accommodation

Vår partnerskola erbjuder boende i värdfamilj. Du bor i tvåbäddsrum och får frukost och middag hos värdfamiljen varje dag. Lunchen levereras till skolan, utom vid utflykter då du får matsäck med dig. Någon gång kan lunchen intas på något ställe i centrum av Cambridge. De flesta värdfamiljer bor ca 45 minuter med kollektivtrafik från skolan.

Residens (12-17)

esl language english manchester piccadilly point

Att bo på residens är en bra lösning om du vill dela din vardag med andra studenter. Du bor i ett tvåbäddsrum eller ett enkelrum (på begäran) och delar badrum. Residenset ligger på ca 20 minuters färd från skolan med kollektivtrafik. Skolans personal finns tillgänglig dygnet runt och är mycket uppmärksam på studenternas behov. Frukost serveras på residenset medan lunch och middag tillhandahålls på skolan (utom vid utflykter, då lunchen intas på andra ställen). Lunchpaket tillhandahålls på lördagar, söndagar och vid heldagsutflykter.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Cambridge language stay
Andra skolor i området
Cambridge
ESL Junior language courses London City Campus 13 17
London
London City (13-17)
 
ESL Junior language courses Oxford Brookes University Campus 12 17
Oxford
Oxford Brookes University Campus (12-17)
 
ESL Junior language courses Brighton Campus 10 17 years
Brighton
Brighton Campus (10-17)