EC

Vår partnerskolas moderna lokaler ligger vid det lugna torget Queen Square, mitt i Bristols centrum, ett stenkast från ett livligt shoppingdistrikt. Lektionerna i engelska bedrivs i 18 rymliga klassrum som ligger fördelade på tre våningar och det finns även ett bibliotek, rum för självstudier, en studentlounge, och gratis trådlöst internet i hela byggnaden. Det finns datorer till studenternas förfogande. Interaktiva whiteboards i klassrummen. Mitt emot kurscentret ligger Queens Square där man kan koppla av på gräsmattorna och mötas efter lektionerna och se på gatuteater och andra evenemang som ges där under sommaren.

Pluspunkter

Watch Language school EC, Bristol on YouTube.
 
EC
Watch Language school EC, Bristol on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Ung och dynamisk universitetsstad
  • Skola med perfekt läge mitt i Bristol
  • Modernt och bekvämt utrustad skola
  • Skola med många olika nationaliteter
  • Utmärkta transportförbindelser för att resa omkring i Storbritannien

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Saudiarabien
      Spanien
      Sydkorea
      Schweiz
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Detta är den idealiska boendeformen för de studenter som under sin språkresa vill passa på att öva engelska i vardagen och upptäcka landets speciella charm och kultur. Du bor i eget rum och kan välja mellan halvpension, endast frukost eller inga måltider alls. Måltiden är det perfekta tillfället att lära känna familjen och få dela oförglömliga stunder med dem. Om du väljer ”Familj extra” får du eget badrum. Värdfamiljerna bor cirka 60 minuter från skolan och studenterna använder kollektivtrafik eller går dit.

 

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att boka boende i värdfamilj, flygplatstransfers (vid ankomst eller avresa mellan 20:00 och 08:00) och att visa upp ett intyg med föräldrars (vårdnadshavares) godkännande.

 

Dubbelrum: endast tillgängligt för studerande som reser tillsammans.

 

Residens IQ Bristol (från 18 år)

ESL Languages IQ Bristol residence EC Bristol

IQ Bristol är ett modernt, autentiskt brittiskt residens på bara 15 minuters promenad från språkskolan. Residenset erbjuder enkelrum; alla med eget badrum, Wi-Fi, ett skrivbord, stol, TV och garderob. Sängkläder tillhandahålls, men handdukar tar du med dig själv och de kan tvättas i betaltvättstugan. Du har självhushåll i det fullt utrustade köket och ansvarar för att sköta städningen. Studenterna kan njuta av flera gemensamma bekvämligheter, som ett gym, spelrum och matsal.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)