junior language courses berkshire college 8 17 esl

Berkshire College (8-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Berkshire College (8-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Berkshire College (8-17)

På en stor tomt, mitt ute på landet, disponerar vår partnerskola ett fantastiskt kurscenter. Ett speciellt historiskt, beundransvärt underhållet hotell, inrymmer rymliga klassrum, bekväma gemensamma utrymmen och en stor cafeteria. Omgivna av grönområden och nära huvudbyggnaden, finns små hus med de unga studenternas rum. Lägg härtill sportanläggningar som den stora sporthallen, tennisbanan, fotbolls- och rugbyplanerna – och du får den perfekta platsen för en lyckad språkresa! Den intilliggande lilla staden Maidenhead med sitt moderna centrum ger möjlighet till shopping, sport och avkoppling vid Themsens strand.

Detta program erbjuds endast fram till 15/8 2021

Pluspunkter

 
Berkshire College (8-17)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
8 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Lär känna hur livet ter sig i ett riktigt engelskt hem och öva din engelska varje minut av dagen genom att bo hos en vänlig värdfamilj i Maidenhead! Du bor i ett tvåbäddsrum med en annan student och ni delar badrum. Helpension erbjuds med frukost och middag med familjen, där ni får tillfälle att lära känna varandra, och lunchpaket som du äter i skolan eller under utflykterna. Studenterna har förmånen av en privat transportservice till och från skolan varje dag med en restid på maximum 15 – 20 minuter.

Residens

ESL-campus-accommodation-3

Du bor i två- eller trebäddsrum (de flesta med handfat) i residenset i anslutning till kurscentret och delar badrum med de andra deltagarna. Detta välorganiserade boende låter dig lära känna ungdomar från hela världen. Måltiderna (helpension) serveras i kurscentrets cafeteria och vid heldagsutflykterna får du med dig en picknick. I denna trevliga miljö kommer du snabbt att känna dig trygg med att tala engelska!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Berkshire language stay
Andra skolor i området
Berkshire
junior language courses london surrey university 10 17 esl
London
London Surrey University (10-17)
 
ESL Junior language courses english England Reading
Reading
Basketball Summer Camp (10-17)
 
ESL Junior language courses Oxford Brookes University Campus 12 17
Oxford
Oxford Brookes University Campus (12-17)