junior language courses berkshire college 8 17 esl

Berkshire College (8-17)

Berkshire College (8-17)

På en stor tomt, mitt ute på landet, disponerar vår partnerskola ett fantastiskt kurscenter. Ett speciellt historiskt, beundransvärt underhållet hotell, inrymmer rymliga klassrum, bekväma gemensamma utrymmen och en stor cafeteria. Omgivna av grönområden och nära huvudbyggnaden, finns små hus med de unga studenternas rum. Lägg härtill sportanläggningar som den stora sporthallen, tennisbanan, fotbolls- och rugbyplanerna – och du får den perfekta platsen för en lyckad språkresa! Den intilliggande lilla staden Maidenhead med sitt moderna centrum ger möjlighet till shopping, sport och avkoppling vid Themsens strand.

Studenter under 16 år kan maximalt boka fyra veckor.

Pluspunkter

 
Berkshire College (8-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Studenterna kan leva och andas brittisk tradition i den renoverade historiska herrgården där skolan ligger
  • Moderna klassrum, matsal och renoverat boende på campus
  • Planer för fotboll och rugby står till studenternas förfogande
  • Platsen ligger nära London med flera länkar till andra ikoniska engelska städer som Windsor, Oxford och Reading

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Kina
      Frankrike
      Italien
      Japan
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL-campus-accommodation-3

Du bor i två-, tre- eller fyrbäddsrum (de flesta med handfat) i residenset i anslutning till kurscentret och delar badrum med de andra deltagarna. Detta välorganiserade boende låter dig lära känna ungdomar från hela världen. Måltiderna (helpension) serveras i kurscentrets cafeteria och vid heldagsutflykterna får du med dig en picknick. I denna trevliga miljö kommer du snabbt att känna dig trygg med att tala engelska!

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Lär känna hur livet ter sig i ett riktigt engelskt hem och öva din engelska varje minut av dagen genom att bo hos en vänlig värdfamilj i Maidenhead! Du bor i ett tvåbäddsrum med en annan student och ni delar badrum. Helpension erbjuds med frukost och middag med familjen, där ni får tillfälle att lära känna varandra, och lunchpaket som du äter i skolan eller under utflykterna. Studenterna har förmånen av en privat transportservice till och från skolan varje dag med en restid på maximum 15 – 20 minuter.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)