Språkresor till Spanien

Spanska växer snabbt i världen och uppskattningsvis talar nu 500 miljoner språket i över 20 länder jorden runt! Ta dig till täten med en kurs i spanska i Spanien för ungdomar, där du snabbt lär dig och utvecklar färdigheter medan du träffar nya människor från hela världen och upplever den berömda spanska livsstilen personligen på nära håll! Sedan 1996 har vi organiserat de idealiska kurserna utomlands för våra studenter och vi ser fram emot att få göra detsamma för dig på en språkkurs i Spanien!
 

Varför göra en språkkurs i spanska i Spanien?

Att lära sig spanska på ett sommarläger för ungdomar i Spanien, är ett fantastiskt sätt att lära sig snabbt och uppleva ett av Europas populäraste resmål. Du kommer fort att förstå varför när du fördjupar dig i livet i Spanien och praktiserar språket varenda dag!  Spanska är ett lätt, roligt språk att lära sig när man jämför med andra språk runt om i Europa och vartefter du pratar med ortsbor och andra internationella studenter på spanska dagligen, utvecklar du dina kommunikativa färdigheter på nolltid.

 
 

Var kan jag läsa spanska i Spanien?

Spanien erbjuder en stor variation med en blandning av kulturer och traditioner över hela landet att uppleva och njuta av. Detta återspeglas på våra resmål för kurser i spanska för ungdomar, från norra Spanien i San Sebastián, Baskien, till sydkusten och den vackra staden Málaga. Studera spanska i landet dom formar torn av människor, i Tarragona, Katalonien, eller på ett av de populäraste resmålen för internationella studenter som åker till Spanien – Salamanca. Oavsett vart du väljer att resa, kommer du att göra en otrolig kulturell erfarenhet när du lever som en spanjor varje dag!

 
 

Varför välja ESL för mitt spanska sommarläger för ungdomar i Spanien?

 
 • Alla våra partnerskolor har undervisat i spanska för unga studenter under många år och vi väljer ut de bästa att arbeta mer hela året för att leverera en upplevelse av hög kvalitet.
 • Våra kurser i spanska för ungdomar är utformade specifikt med tanke på unga människor och använder interaktiva, dynamiska metoder för snabba framsteg.
 • Vi erbjuder ett varierat aktivitetsprogram och chansen att komplettera din kurs med specialiserade program, från tennislektioner till yoga, vattensporter eller golf.
 • Vi erbjuder gratis, personaliserat stöd före, under och efter din kurs, så att du ska känna dig trygg. På ESL vill vi erbjuda dig den bästa studieupplevelsen och se till att du får ditt livs resa!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.