Språkresa till Torbay, England

Sol, hav och sand … en kombination som du nästan aldrig förknippar med England, men helt möjlig på ett juniorsommarläger i Torbay! Denna vackra badort är också känd so den engelska Rivieran, berömd för dess milslånga kust och pittoreska strandställen. På en språkresa till Torbay får du uppleva traditionellt stadsliv med en dos vattensport, sandig kust och till och med palmer!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Torbay

Varför läsa engelska i Torbay?

 
 • Du lär dig engelska i en autentisk miljö, lär känna en ny kultur och får ett smakprov på dagligt liv i Storbritannien.
 • Du träffar unga människor från hela världen och får nya, internationella vänner under din campusvistelse.
 • Du besöker nya platser, deltar i aktiviteter och utflykter på engelska – du kommer att få så mycket att göra att du aldrig hinner få tråkigt!
 

Vad kommer jag att göra på min juniorkurs i engelska i Torbay?

 

På ESL arbetar vi nära med våra partnerskolor för att utveckla den perfekta kusen i engelska för unga människor, utformad med dina intressen i åtanke. Lektionerna är dynamiska och inte baserade på att traggla glosor eller komplicerad grammatikteori – du lär dig genom att öva och göra eftersom vi vet att ett mer praktiskt närmande fungerar bäst när du verkligen vill utveckla dina färdigheter i engelska. Utöver detta anordnar våra partnerskolor en mängd olika aktiviteter och utflykter för att ge dig en ordentlig, kulturupplevelse medan du studerar engelska i Torbay. Du kan även välja till extraaktiviteter beroende på vilka fritidsintressen du har - ESL:s skolor erbjuder möjligheten att delta i aktiviteter som teater, vattensport och ridning.


 

Varför välja ESL för ett engelskt juniorläger i Torbay?

 

Vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa unga människor att hitta sina ideala kurser utomlands och har organiserat dem sedan 1996. Vilken fråga du än har om din språkresa till Torbay, finns vi här för att stöda dig och du får gratis, personaliserade råd av din egen språkreserådgivare. Du kommer att återvända från Torbay med nyfunna kunskaper i engelska och minnen som varar hela livet!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.