Betalt arbete i England

För bara några decennier sedan var England världens främsta stormakt. Landet har behållit några små reliker från sitt koloniala förflutna, insamlade från världens alla hörn. Man har också en kungafamilj som det skrivs om i pressen på ett närmast komiskt sätt. I den brittiska mentaliteten finns inget utrymme för klagan, utan det handlar snarare om att driva med sig själv som motvikt till en historia som inte liknar något annat lands.

Du får alltså leva dig in i kulturyttringar från en annan tid - något som är utmärkande för de engelska traditionerna och där afternoon tea är det mest kända exemplet. Du kommer med glädje att upptäcka allt som gör detta land så gammaldags. London är naturligtvis fascinerande med sina överdrifter, sin blandning av människor och smak för det excentriska. Men på sydkusten, dit många åker på semester, lunkar livet på i en annan rytm. England utmärker sig genom ett skolsystem som är känt i hela världen, det gäller framför allt universiteten i Oxford och Cambridge. Här lär man lätt känna andra studenter att umgås med under de närmast obligatoriska pubbesöken. När det gäller den engelska maten kan man komplettera denna med att besöka någon av alla de indiska och pakistanska restauranger som finns över hela ön - som en av imperiets få fördelar. Gillar du populärkultur eller klassisk konst? Tycker du om ridning eller att åka runt i de röda bussarna? Är du förtjust i gamla stenar eller i nattklubbar?

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.