Välkommen, ESL Club 50
Kurser i språk och kultur ESL Club 50

Språkkurser utomlands för dig över 50

Lär dig ett språk tillsammans med andra från din egen generation. När du studerar med fördjupning kommer du att utveckla språkfärdigheterna samtidigt som du upplever ett berikande kulturellt utbyte. På något av våra spännande resmål runt om i världen kan du njuta av mycket mer än under en vanlig semester!

En kulturell språkerfarenhet

Kurserna, som erbjuds på en rad resmål, från sömniga strandstäder till pulserande storstäder, är utformade speciellt för studerande över 50 år. Undervisningen fokuserar på kommunikation, medan aktiviteterna hjälper dig att fördjupa dig i den lokala kulturen, köket och historien. Genom att koppla språket till kulturen gör programmet studierna stimulerande och uppmuntrar till kulturellt utbyte. Att lära sig ett språk handlar om mycket mer än att lära sig ett ordförråd och grammatik. Dessa program ger dig chansen att förbättra dina språkkunskaper samtidigt som du njuter av en aktiv semester, omgiven av språket du studerar.

Varför välja ESL?

Du är trygg med ESL. Vi har organiserat språkresor sedan 1996 och hjälpt massor av människor att nå sina mål. Före, under och efter din språkresa finns vi här för att säkra att du får en fantastisk upplevelse.
När du ska välja ett resmål, varför inte besöka oss på något av våra över 40 internationella kontor? Det är den perfekta möjligheten att diskutera dina behov ansikte mot ansikte och att hitta det idealiska programmet för just dig. Om det känns bekvämare kan du bara ringa oss eller skicka ett e-mail till vårt lokala kontor. Du får då kontakt med en av våra väl erfarna specialister som personligen kommer att guida dig genom dina valmöjligheter.
 

Lägstaprisgaranti

ESL garanterar de bästa priserna på den Svenska marknaden! Eventuell prisskillnad återbetalas till 100%.

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Hannelore V.

Bournemouth är en angenäm stad med en fin strand, massor av sportmöjligheter och vackra trädgårdar. Min tvåveckorsvistelse var en fin erfarenhet. Jag tog lektioner på Kings. Denna skola har ett mycket gott rykte och dess lärare är mycket professionella och vänliga. Här fick jag tillfälle att öva min engelska med infödda. Jag tycker det är viktigt att använda min engelska i dagliga situationer, eftersom språket blir alltmer viktigt internationellt och i yrkessammanhang. Jag bodde hos en brittisk värdfamilj, något jag verkligen rekommenderar. Med den erfarenhet jag fått, skulle jag till och med rekommendera att delta i en sommarskola i yngre ålder, exempelvis under det sista gymnasieåret. ESL hjälpte mig verkligen i mitt beslutsfattande och jag fick stort förtroende för denna organisation. Jag hade en oförglömlig upplevelse och skulle inte tveka att göra om den!

Läsa mer
Guillermo Perdiguero Ruiz

Jag ville studera här på Kings för att förbättra inte bara min engelska, utan även mina kunskaper i juridisk engelska. Eftersom jag har examen i administration och företagsledning, samt i juridik, kände jag att studera här vore ett tillfälle att förstärka min yrkeskarriär.

För det första, under lektionerna lärde vi oss en ordentlig mängd nya termer och ord, vilka helt klart är viktiga ur olika synvinklar: från för någon som önskar klara en specifik examen, till det enkla fallet där någon vill förbättra sitt CV, eller bara vill lära sig engelska för livet i allmänhet.

För det andra, utgör de delade lägenheter som språkskolan Kings disponerar, på några minuters avstånd, ett perfekt komplement för någon som är intresserad av att studera här. Utöver det utmärkta läget och närheten till all typ av service, är rummen nya och perfekt anpassade för de dagliga behoven.

Läsa mer
Aitziber Leatxe Álvarez de Eulate

Min tid på Shafston College har varit underbar! Skolan är som en familj - liten och bekväm. Att träffa studenter från andra länder har varit väldigt trevligt - att ha fått lära känna deras vanor och ibland deras språk. Lärarna tar hand om studenterna - jag hade aldrig klarat min Cambridgeexamen utan deras stöd och extrahjälp. Den administrativa personalen var fantastisk och jag har haft en härlig tid och lärt mig massor på Gold Coast.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER