Upplev fler än 250 resmål, 50 Plus

50 Plus

Det är aldrig försent att förbättra dina språkkunskaper eller för att lära dig ett nytt språk! Studera på dina drömmars resmål tillsammans med andra studenter ur din generation.
 

Språkkurser utomlands för dig över 50

Lär dig ett språk tillsammans med andra från din egen generation. När du studerar med fördjupning kommer du att utveckla språkfärdigheterna samtidigt som du upplever ett berikande kulturellt utbyte. På något av våra spännande resmål runt om i världen kan du njuta av mycket mer än under en vanlig semester!

Se alla våra resmål

En kulturell språkerfarenhet
Kurserna, som erbjuds på en rad resmål, från sömniga strandstäder till pulserande storstäder, är utformade speciellt för studerande över 50 år. Undervisningen fokuserar på kommunikation, medan aktiviteterna hjälper dig att fördjupa dig i den lokala kulturen, köket och historien. Genom att koppla språket till kulturen gör programmet studierna stimulerande och uppmuntrar till kulturellt utbyte. Att lära sig ett språk handlar om mycket mer än att lära sig ett ordförråd och grammatik. Dessa program ger dig chansen att förbättra dina språkkunskaper samtidigt som du njuter av en aktiv semester, omgiven av språket du studerar.
Varför välja ESL?
Du är trygg med ESL. Vi har organiserat språkresor sedan 1996 och hjälpt massor av människor att nå sina mål. Före, under och efter din språkresa finns vi här för att säkra att du får en fantastisk upplevelse.
När du ska välja ett resmål, varför inte besöka oss på något av våra över 40 internationella kontor? Det är den perfekta möjligheten att diskutera dina behov ansikte mot ansikte och att hitta det idealiska programmet för just dig. Om det känns bekvämare kan du bara ringa oss eller skicka ett e-mail till vårt lokala kontor. Du får då kontakt med en av våra väl erfarna specialister som personligen kommer att guida dig genom dina valmöjligheter.