Välkommen, ESL Club 50
Kurser i språk och kultur ESL Club 50

Språkkurser utomlands för dig över 50

Lär dig ett språk tillsammans med andra från din egen generation. När du studerar med fördjupning kommer du att utveckla språkfärdigheterna samtidigt som du upplever ett berikande kulturellt utbyte. På något av våra spännande resmål runt om i världen kan du njuta av mycket mer än under en vanlig semester!

En kulturell språkerfarenhet

Kurserna, som erbjuds på en rad resmål, från sömniga strandstäder till pulserande storstäder, är utformade speciellt för studerande över 50 år. Undervisningen fokuserar på kommunikation, medan aktiviteterna hjälper dig att fördjupa dig i den lokala kulturen, köket och historien. Genom att koppla språket till kulturen gör programmet studierna stimulerande och uppmuntrar till kulturellt utbyte. Att lära sig ett språk handlar om mycket mer än att lära sig ett ordförråd och grammatik. Dessa program ger dig chansen att förbättra dina språkkunskaper samtidigt som du njuter av en aktiv semester, omgiven av språket du studerar.

Varför välja ESL?

Du är trygg med ESL. Vi har organiserat språkresor sedan 1996 och hjälpt massor av människor att nå sina mål. Före, under och efter din språkresa finns vi här för att säkra att du får en fantastisk upplevelse.
När du ska välja ett resmål, varför inte besöka oss på något av våra över 40 internationella kontor? Det är den perfekta möjligheten att diskutera dina behov ansikte mot ansikte och att hitta det idealiska programmet för just dig. Om det känns bekvämare kan du bara ringa oss eller skicka ett e-mail till vårt lokala kontor. Du får då kontakt med en av våra väl erfarna specialister som personligen kommer att guida dig genom dina valmöjligheter.
 

Lägstaprisgaranti

ESL garanterar de bästa priserna på den Svenska marknaden! Eventuell prisskillnad återbetalas till 100%.

Öppet hus

ESL – Språkutbildning Utomlands nära dig! Kom och träffa oss på våra informationsdagar i ditt närområde.

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

NYHETER

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Tamara Vázquez Núñez

Jag tillbringade en vecka i Dublin med att studera engelska på skolan Atlantic Language. Personalen på skolan var mycket uppmärksam mot studenterna och hjälpte oss med allt de kunde. Lektionerna hjälpte mig att lära mig nya ord och att klargöra några tveksamheter som jag hade sedan länge. Emellertid var den bästa erfarenheten att få lära känna personer från andra länder. På förmiddagarna tog vi lektioner och på eftermiddagarna hittade vi på saker tillsammans, vilket hjälpte mig jättemycket att våga prata på engelska.
En månad efter min vistelse i Dublin arbetade jag i Spanien och kunde konstatera att denna vecka verkligen hade gjort nytta, för min engelska hade förbättrats betydligt.

Läsa mer

Jag bokade två veckor i Heidelberg, men i slutet trivdes jag så bra att jag stannade i tre. Jag bodde hos en underbar familj, frun i huset tog med mig på utflykt på söndagarna, en gång till en närliggande ort, Landenburg, och en annan till trädgårdarna i ett palats. Skolan låg 20 25 minuter från där jag bodde och jag kunde ta buss eller spårvagn. Jag lärde känna underbara människor och några av utflykterna var mycket bra. Vi for till och med till Frankfurt.

Lektionerna var mycket interaktiva och lärarinnan mycket glad och sympatisk. Att höra tyska varje dag gör att du lär dig mycket.

Heidelberg är en mycket lugn stad, men har några ställen som är värda att besöka. Jag älskade staden. Detta har varit en av mitt livs bästa erfarenheter.

Läsa mer

Jag är glad över att ha gjort denna resa. Jag kommer inte bara tillbaka med fina minnen av ställen jag besökt, utan jag har också kunnat lära mig mycket mer av kulturen och det japanska språket än vad jag väntat mig, allt tack vare väldigt vänliga människor som jag träffat och den underbara familjen som jag bodde hos. Utan tvekan en erfarenhet som jag rekommenderar och som jag hoppas kunna göra om så fort jag får tillfälle.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER