esl travel english usa hero

USA

Utmärkt, 2814 omdömen
Vanliga frågor om att studera Engelska utomlands.

Engelskakurser för vuxna i USA

Med tanke på dess enorma storlek och olika institutioner för utbildning i engelsk, framstår USA som en toppdestination för vuxna studenter som vill fördjupa sig i det dynamiska amerikanska sättet att leva. Om du är sugen på att studera engelska i USA, erbjuder ESL en uppsjö av anpassningsbara kurser, skräddarsydda för att passa dina preferenser. Förbered dig att ge dig ut på din amerikanska resa med oss och förverkliga dina drömmar!

Engelska kurser i USA

Vanliga frågor om Engelskakurser i USA

Varför lära sig engelska i USA?

Du har säkert lagt märke till amerikansk engelska överallt, från TV-program till sånger, så vi är alla ganska vana vid det. Men att titta på film är en sak och att faktiskt träna engelska under en resa till USA är en helt annan utmaning! Med sin enorma storlek och mångsidiga kultur, för att inte tala om de berömt vänliga människorna, startar du konversationer och får nya vänner på kort tid. Om du längtar efter att utforska USA, fräscha upp din engelska och ha mycket roligt under processen, är att anmäla dig till en engelskakurs i USA rätt väg att gå.

Varför välja ESL för min engelskakurs i USA?

I över 20 år har vi organiserat fantastiska språkupplevelser för studenter och har byggt upp ett rykte som pålitligt reseföretag. Vi samarbetar med förstklassiga skolor och kollar upp dem själva för att garantera kurser av högsta kvalitet. Vi vet att det kan vara överväldigande att planera en språkresa utomlands, så vi erbjuder gratis hjälp från din personliga rådgivare. På ESL är vi här för att hjälpa dig att uppnå dina språkmål medan du studerar engelska i USA och vi har verktygen och kunskapen för att få det att hända!

Var kan jag studera engelska i USA?

Eftersom landet är så stort, finns det ett brett utbud av ställen att välja mellan för din engelskakurs för vuxna i USA. Njut av Kaliforniens avslappnade atmosfär i städer som Los Angeles, San Diego eller San Francisco. Eller utforska den kulturspäckade östkusten i New York, vår mest populära plats för att lära sig engelska. ESL erbjuder kurser på ikoniska platser som Seattle, Boston, Chicago, Washington D.C. och Miami, så du har många alternativ att studera på förstklassiga språkskolor över hela landet.

Kommer ett engelskt program för vuxna i USA att hjälpa min karriär?

Att delta i ett engelskt program för vuxna i USA kan avsevärt öka dina karriärmöjligheter. Att förbättra dina engelska kunskaper öppnar upp för fler möjligheter till kommunikation, vilket är avgörande i olika professionella miljöer. Dessutom värdesätter arbetsgivare ofta individer som har erfarenhet av att studera utomlands eftersom det visar på anpassningsförmåga och kulturell medvetenhet. Dessutom, medan du är i USA, kommer du att ha chanser att nätverka och knyta kontakter som kan gynna din karriär i det långa loppet.

esl-usa-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.