Språkresor till Santa Monica

Utmärkt, 213 omdömen

Ett stenkast från livet och rörelsen i LA, är att studera engelska i Santa Monica den perfekta platsen för dem som vill uppleva Kaliforniens avslappnade livsstil. En kurs i engelska i Santa Monica är det perfekta stället för att utforska LA och södra Kaliforniens fantastiska nationalparker, samt uppleva livet i centrala LA! Med varmt väder året runt och en tolerant, avslappnad Kaliforniaatmosfär, är att plugga engelska i Santa Monica ett populärt val för ESL-studenter som vill leva sin egen amerikanska dröm.

 
Språkresor till Santa Monica
Santa Monica
1 / 10
Engelska skolor i Santa Monica

Du kommer att fördjupa dig totalt i den kaliforniska livsstilen på en kurs i engelska i Santa Monica från den ögonblick du landar och har möjlighet att höra och prata engelska vart du än går. På en kurs i engelska i Santa Monica hos en av våra partnerskolor kommer du att träffa andra internationella studenter och följa en intensiv kurs med fokus på kvalitetsundervisning i en stödjande miljö. Studera bara några steg från Santa Monica Pier och Palisades Park när du lär dig engelska i Santa Monica!

Varför studera engelska i Santa Monica?

esl santamonica language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Santa Monica är en livlig kuststad där du kan delta i surfgemenskapen, pröva attraktionerna i Pacific Park och njuta av god mat i centrum, under din kurs i engelska i Santa Monica.
  • Öva din engelska alldeles intill Venice Beach, njut av stora sträckor med gyllene sand, den livliga Santa Monica-piren och hantverksbutiker att utforska i timmar - kontakta oss för mer information om att bo i Santa Monica.
esl santamonica language stay 3 column 2
Resande
  • Santa Monica är en del av Los Angeles-området, där det finns många attraktioner att uppleva, från vandring runt Griffiths Observatory till att utforska Hollywood-arvet i Universal Studios
  • När du studerar engelska i Santa Monica har du också hela det vackra Kalifornien att utforska - ta en promenad i den lugna Angeles National Forest eller åk ut till den otroliga Joshua Tree National Park!
esl santamonica language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Denna glamorösa kuststad har massor av aktiviteter att erbjuda dem som pluggar engelska utomlands - ta en surflektion på stranden eller prova på strandvolleyboll med vänner!
  • Den ikoniska Original Muscle Beach är platsen för ett träningspass, eller så besöker du Santa Monica Pier med dess nöjespark och fiskemöjligheter.

Populära frågor om att studera engelska i Santa Monica:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Santa Monica?

Priset för att bo och studera engelska i Santa Monica kan variera beroende på din livsstil, men det finns gott om billiga restauranger där en måltid kan kosta bara 12 euro (15 dollar). Våra kurser i engelska i Santa Monica börjar från 506 euro (570 dollar) för en vecka, och du är välkommen att kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa till Santa Monica!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Santa Monica?

  • Att lära sig engelska i Santa Monica är ett unikt tillfälle att utforska livet på en av Kaliforniens mest livfulla destinationer vid havet, fylld med äkta kalifornisk kultur!
  • Förutom att utveckla dina kunskaper i engelska kommer du att njuta av stadens varma gemenskapskänsla och träffa internationella studenter från hela världen som reser hit för att ta en kurs i engelska i Santa Monica.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Santa Monica?

Oavsett vilka dina mål är, kommer våra partnerskolor i Santa Monica att ha rätt kurs i engelska i Santa Monica för dig. Med standard-, halvintensiva och intensivkurser kan du studera i din egen takt! Några av våra engelska kurser i Santa Monica inkluderar:

  • Språklektioner från A1- till C1-nivå
  • Program English for Work

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Santa Monica?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig