Språkresor i USA

Alternativen för ett sabbatsår i USA är lika varierade som dess landskap och folk. USA är verkligen ett lapptäcke av kulturer och städer. Från de historiska östkuststäderna med sina glittrande skylines och enorma antal studenter, som New York och Boston, till soliga och sensuella Miami, till Kaliforniens avslappnade livsstil i San Diego och i San Francisco, kan du göra tid i USA till precis vad du vill.

Som student under ett gap year i USA ligger världen för dina fötter! Vare sig du gör en praktik i San Francisco eller i New York, låtsas slå igenom i Hollywood med en filmkurs i Los Angeles, eller helt enkelt drömmer om att ta en kurs i engelska och träffa andra studenter från hela världen, välkomnar dig den amerikanska livsstilen med öppna armar. Vad väntar du på?
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.