Företagspraktik i England

För bara några decennier sedan var England världens främsta stormakt. Landet har behållit några små reliker från sitt koloniala förflutna, insamlade från världens alla hörn. Man har också en kungafamilj som det skrivs om i pressen på ett närmast komiskt sätt. I den brittiska mentaliteten finns inget utrymme för klagan, utan snarare handlar det om att driva med sig själva som motvikt till en historia som inte liknar något annat lands.

Du får alltså leva dig in i kulturyttringar från en annan tid – något som är utmärkande för de engelska traditionerna – där afternoon tea är det mest kända exemplet. Du kommer med glädje att upptäcka allt som gör detta land så gammaldags. London är naturligtvis fascinerande med sina överdrifter, sin blandning av människor och smak för det excentriska. Men på sydkusten, dit många åker på semester, rullar livet på i en annan rytm. England utmärker sig genom ett skolsystem som är känt i hela världen, och detta gäller framför allt universtiteten i Oxford och Cambridge. Här lär man lätt känna andra studenter att umgås med under de närmast obligatoriska pubbesöken. När det gäller den engelska maten kan man komplettera denna med att besöka någon av alla de indiska och pakistanska restauranger som finns över hela ön – som en av imperiets få fördelar. Gillar du populärkultur eller klassisk konst? Tycker du om ridning eller åkturer i de röda bussarna? Är du förtjust i gamla stenar eller i nattklubbar? I England förenas alla motsatser. Det är ett sätt att känna igen detta land där varje liten bit mark andas självständighet.

Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.