Företagspraktik i England

En praktik i England kommer att ta ditt sabbatsår till nya höjder! Få erfarenhet av Storbritanniens arbetsvärld i pulserande städer som London, Liverpool eller Brighton.

Efter en kurs i engelska för att aktualisera dina färdigheter, får du tillfälle att komma in på den engelska affärsvärlden av glittrande skyskrapor och snabbväxande företag. Välj bland sektorer som marketing, PR, media, webbdesign, kundservice, mode, undervisningsadministration och besöksnäringar som hotell, resor och turism. London kan verka ett självklart val med sitt elitistiska finansdistrikt, känt som ”the City”, men glöm inte Brighton (”London by the Sea”) ett centrum för turism och Liverpool med sina många gallerior och museer. Med ett sabbatsår i England får du ovärderliga erfarenheter att lägga till ditt CV!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.