Språkresor till Seattle

Upplev den amerikanska västkusten och studera engelska i Seattle, i en grön omgivning, med berg som sträcker ut sig miltals och med Stilla havet framför dina fötter. Seattle är mer än bara en kaffeälskares dröm: det är en välkomnande stad med en rik musikhistoria och ett livligt handelscentrum. Upptäck varför det är en av USA:s snabbast växande städer på din språkresa till Seattle!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Seattle

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola huserar i en modern byggnad som vetter mot havet i centrala Seattle. De 19 klassrummen...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 4295 SEK
  493 USD för 1 vecka

Varför studera engelska i Seattle?

 

Oavsett vilka intressen du har, är Seattle den perfekta platsen – den som gillar uteliv kommer att trivas i nationalparkernas fantastiska miljö, kulturälskarna hittar massor att se på Seattles museer och konstevenemang och matälskarna får sitt lystmäte på Pike Place Market och de coola kaféerna. Ja, och därtill ska du lägga det faktum att du får chansen att praktisera din engelska varje dag, dygnet runt i en autentisk läromiljö … vad mer kan du önska dig?


 

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Seattle?

 

På ESL arbetar vi nära våra partnerskolor för att säkra att våra studenter ska ha en bred kursportfölj att välja ur och studera i en stödjande miljö med dynamiska, stimulerande lektioner. Du kan skräddarsy din kurs efter dina behov, så låt oss få veta varför du vill plugga engelska i Seattle, så hjälper vi dig att göra det rätta valet. Vare sig du vill lära dig engelska för att resa eller för att jobba, eller behöver ett diplom, eller bara som en hobby, har vi den perfekta kursen för dig.


 

Varför välja ESL för en språkkurs i engelska i Seattle?

 

På ESL vill vi att du ska känna samma passion för språk som motiverar oss. Vår prioritet är att erbjuda kvalitet och variation. Vi vill hjälpa dig att nå dina språkmål – och naturligtvis få ditt livs upplevelse under tiden. Våra kurser ger dig:

 
 • Dynamisk, förstklassig undervisning genom vårt breda nätverk av partnerskolor
 • Gratis, personaliserad rådgivning under hela språkreseprocessen
 • Chansen att få erfarenhet av ett nytt språk och en ny kultur i total fördjupning
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.