Språkresor till Lignano

När du tänker på Italien, framkallar ser du förmodligen framför dig historiska sevärdheter, läcker mat och vackert solsken hela dagen - vilket är precis vad du hittar på en språkresa till Lignano! Om du vill lära dig italienska utomlands är denna badort ett fantastiskt val, där du kan uppleva härliga stränder, vattenparker och skaldjursrestauranger, då du studerar italienska i Lignano. Missa inte chansen att plugga italienska i Lignano och leva det italienska livet som en infödd!

 

 
Språkresor till Lignano
Lignano
1 / 10
prev
next
Italienska skolor i Lignano

Att studera italienska i Lignano är en chans att uppleva en av Italiens bästa badorter, där du får en avkopplande och minnesvärd språksemester! Från stränderna till torgen och kaféerna, kommer din kurs i italienska i Lignano att låta dig leva den äkta italienska livsstilen samtidigt som du gör stora framsteg i dina språkstudier under fördjupande lektioner. Våra partnerskolor ligger i hjärtat av Lignano, så du kan spendera tid på stranden och i parker som Aquasplash, när du inte är på lektionerna i italienska i Lignano!

 

Varför studera italienska i Lignano?

esl lignano language stay 3 column 1
Stadsliv
  • Lignano är en underbar plats, där familjer och vuxna kommer att uppleva de härliga sandstränderna, nattlivet och shoppingen i Lignano Sabbiadoro - kontakta oss för mer information om att bo i Lignano.
  • För spännande upplevelser när du studerar italienska i Lignano, besök nöjesparker som Strabilia och Punta Verde Zoo Park, eller vandra runt i de vackra trädgårdarna i Lignano Pineta.
esl lignano language stay 3 column 2
Resande
  • För att uppleva mer traditionellt italienskt kustliv på din språkkurs utomlands, ta en båttur till Marano på andra sidan Laguna di Marano, där du kan testa dina italienska färdigheter mot lokalbefolkningens "venetianska" dialekt!
  • Inlandsstäder som Precenicco erbjuder också mycket att utforska, från den pittoreska arkitekturen till kanalvandringar och traditionella restauranger.
esl lignano language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Denna spännande badort erbjuder gott om aktiviteter för juniorer och vuxna som studerar italienska utomlands - välj spännande äventyr på Parco Avventura eller en avkopplande golfrunda på den lokala klubben.
  • För att upptäcka mer av den vackra stranden på din kurs i italienska i Lignano, kan du också prova att cykla längs kusten!

Populära frågor om att studera italienska i Lignano:

Hur mycket kostar det att bo och studera italienska i Lignano?

På den här populära semesterorten kommer du inte att knäcka din budget! Våra italienska kurser i Lignano startar från 2 236 euro för två veckor, medan en hotellvistelse börjar från 50 euro per natt. Inträde till attraktioner som Aquasplash Park kostar 25 euro. Ta kontakt med ESL för en gratis prisoffert för din språksemester i Lignano.

 

Vilka är fördelarna med att studera italienska i Lignano?
  • Lignano är den perfekta platsen att studera italienska utomlands om du vill ha en soldränkt språkstudieferie fylld med spänning och otrolig mat.
  • På en kurs i italienska i Lignano får du chansen att lära känna en underbar region i Italien och prata med lokalbefolkningen och andra italienska turister varje dag!
Vilken typ av kurser i italienska kan jag göra i Lignano?

Om du vill lära dig italienska utomlands är det bästa sättet genom en minnesvärd upplevelse som du kommer att njuta av, och hos ESL, har vi kompetens och kunskap för att hjälpa dig att uppnå det! Några av de italienska kurserna i Lignano på våra partnerskolor inkluderar:

  • Sommarläger för 12- till 17-åringar

Hai bisogno di altre informazioni per studiare italienska a Lignano?

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero