Språkresor i Frankrike

Joie de vivre kan kanske vara en utnött fras, men det finns en anledning varför vi använder defranska orden för livsglädje på alla språk! Ett sabbatsår i Frankrike kan vara allt från en språkkurs på franska Rivieran i Nice eller omgiven av konst och kultur i Lyon, till en kombination av språkstudier i franska och arbetserfarenhet i Paris, eller ett akademiskt år i den underbara och bohemiska studentstaden Montpellier.

Tillbringa dagarna under ditt gap year i Frankrike med att förfina din franska, kvällarna med att besöka barer tillsammans med dina nya franska vänner och veckosluten med picknick i Paris historiska parker eller på Montpelliers närbelägna stränder. Det finns inget bättre sätt att förbättra dina språkliga färdigheter och att leva ett autentiskt franskt liv kombinerat med din språkkurs är det perfekta sättet att göra det.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.