Italien

Elegant, festlig, gastronomisk, artistisk, välkomnande … Italien har allt för att behaga. Helt säkert! När det gäller konsten att förföra sina besökare är Italien en mästare!

Italien är en naturlig övergång mellan öst och väst och man har alltid varit delaktig i utvecklingen i dessa två världar. Om man gör en språkresa till Italien får man en upplevelse som är genomsyrad av både enastående kultur och arkitektur och en fantastisk framåtanda. Efter undervisningen i italienska kan du delta i de animerade diskussionerna på stadens torg och livfulla marknader, ströva omkring bland alla innebutiker och se hur den milanesiska ungdomen ger sig hän åt La Dolce Vita, något som man redan kände till under de antika kulturerna för mer än tvåtusen år sedan ... Att lära sig italienska skulle vara förgäves om man inte samtidigt beblandade sig med det autentiska livet här, med livsglädjen och fantastiska människor av alla de slag. Det var inte förrän 1861 som Italien enades till det land som det är idag: därför finns här en mångfald av olika kulturer fortfarande idag. Det blir problem för politiken, men ett veritabelt paradis för besökaren. Fantastiska fruktträdgårdar, olivodlingar, soldränkta vinodlingar och frukter med salt från tre hav ... en massa trädgårdar fyllda av traditioner ... en massa hemligheter som bara finns här. Fantastiska dimensioner av den italienska kulturen och garanterat ett sant nöje!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.