USA

300 miljoner invånare, 4500 kilometer från Atlanten till Stilla havet, 2500 kilometer mellan Kanadas horisontella gräns och de stora kurvorna i mexikanska Rio, 10 miljoner kvadratkilometer och femtiotalet stater … imponerande siffror och oändliga ytor!

Att vistas i USA under en språkutbildning där man helt omges av språket är att upptäcka en enastående mångfald av kulturer, ursprung, fritidsnöjen, landskap, klimat, stämningar, rytmer, dofter och smaker … Välkommen till ett land där du kommer att få intryck och upplevelser som saknar motstycke! Sola på de perfekta stränderna, ströva omkring på de mytiska avenyerna i New York, frottera dig med de stora filmstjärnorna på klubbar i Kalifornien, fynda i SoHo eller upplev det bästa inom konsten på Museum of Fine Arts ... Vistas i superlativens land och lär dig engelska: det är att uppleva den amerikanska drömmen fullt ut. Boston, New York, San Francisco … välkommen till legenden!
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.