ESL course plus sport junior hero

Språk PLUS Sport

Kombinera ditt språkläger utomlands med din favvo sport!

Kurs PLUS sport: Språkresa utomlands för 7- till 17-åringar

Sport är det perfekta komplementet till språkinlärning. Efter förmiddagens lektioner finns det inget mer stimulerande eller avkopplande (det här är upp till dig!) än att träna ute i friska luften. Röra sig, springa, simma, rida, glidflyga ... Sport är det bästa sättet att hålla kropp och sinne i form!

En bra sak med sport är integrationsfaktorn: fysisk aktivitet hjälper dig att njuta av omgivningarna, bli ett med naturen, uppleva varje ögonblick av din resa mer intensivt och se saker ur en annan vinkel. Dessutom låter dig sport också träffa andra likasinnade lokalbor och studenter. Detta blir perfekta tillfällen att tala det språk du studerar i en naturlig miljö.

 

Med ESL finns det otaliga möjligheter att kombinera sport med språklektioner utomlands. Här är några alternativ ur vårt utbud av program Kurs PLUS sport:

 

esl course plus football hero

Kurs PLUS Fotboll

Som en av världens populäraste lagsporter, är fotboll ett fantastiskt sätt att vara tillsammans med dina klasskamrater från hela världen och att få blodet att pumpa efter en lång dag med lektioner. Spela fotboll i landet där det hela började – i Brighton, England - eller under den strålande solen i Valencia eller Barcelona.

Tillgängliga destinationer

Engelska i Brighton Campus (10-17), Brighton, England

Spanska i Barcelona Beach Camp (12-17), Barcelona, Spanien

Spanska i Valencia Summer Camp (12-17), Valencia, Spanien

ESL PLUS courses stadiums hero

Kurs PLUS Stadion

Fotboll är en sport som har spridit sig över hela världen, såväl till länder som kulturer. Att delta i ett fotbollssommarläger på engelska eller franska är ett sätt för dig att få beträda några av de mest legendariska arenorna i Europa och uppleva fotbollshistoria samtidigt som du lär dig ett språk. Du kommer att kunna andas in atmosfären i den berömda världscupen 1998 i Stade de France i Saint-Denis eller besöka den vördade planen för FA-kuppen på Wembley Stadium i London. Efter ditt program kommer du tillbaka hem med en djupare känsla för den sport du älskar, tillsammans med en del nya och förbättrade färdigheter.

Tillgängliga destinationer
esl course plus tennis hero

Kurs PLUS Tennis

Upplev ditt livs sommar på ett tennisläger i USA, England, Frankrike, Spanien, Tyskland eller Schweiz! Du får ta del av lektioner i det språk du valt, plus timmar av professionell tenniscoaching, så att du kan fullända din backhand, din serve och ditt fotarbete! Och du är tillsammans med andra studenter som älskar tennis lika mycket som du.
 

Tillgängliga destinationer
esl course plus basketball hero

Kurs PLUS Basketboll

Om du vill utnyttja din sommar för att förbättra både dina kunskaper i engelska och dina färdigheter på planen, är ett basketbolläger på engelska det perfekta valet! Du får tid att lära dig engelska i klassrummet och sedan inhämta basketbollvokabuläret du behöver för att jobba med dina upplägg, hoppskott och dribblingar.
 

Tillgängliga destinationer
esl course plus horse riding hero

Kurs PLUS Ridning

Om du letar efter ett sommarridläger på engelska, spanska, franska eller tyska, har du kommit rätt. Ta roliga och spännande lektioner i det språk du valt på förmiddagarna och sedan på eftermiddagarna är det tid för ridning! Du kommer att få värdefulla ridkunskaper och timmar i sadeln under skritt, trav och galopp, allt i total språklig fördjupning.
 

Tillgängliga destinationer
esl course plus fencing hero

Kurs PLUS Fäktning

En-garde! Om du gillar fäktning och språk, då är ett fäktningsläger på engelska något för dig! Jobba på dina engelska språkkunskaper i klassrummet och sätt därefter på dig din fäktningsuniform för träning av dina färdigheter med värjan, under ledning av professionella experter. Garanterat kul!
 

Tillgängliga destinationer
esl course plus water sports hero

Kurs PLUS Vattensport

Ett sommarläger med vattensporter på engelska är en fantastisk idé om du söker ett sätt att förbättra dina språkkunskaper medan du får en upplevelse för livet! Du kan också välja sommarläger på spanska, tyska, franska eller italienska med vattensporter, om du är intresserad av ett annat språk i det land det talas. Njut av aktiviteter som kajakpaddling, vindsurfing, paddleboard och mycket mer!
 

Tillgängliga destinationer
esl course plus diving hero

Kurs PLUS Dykning

Om du vill tillbringa ditt sommarlov på ett sommardykläger på engelska eller franska, har du gjort ett bra val! Lär dig allt om din dykutrustning, kompissystemet, andning under vattnet och om säkerhetsreglerna vid dykning. Inhämta alla färdigheter du behöver för att utforska undervattensvärlden i total språklig fördjupning!
 

Tillgängliga destinationer
esl course plus ski snowboarding hero

Kurs PLUS Skidåkning/snowboard

Om du är en snöfantast och intresserad av att lära dig tyska, är skidläger och snowboardläger någonting för dig! På förmiddagarna arbetar du på dina språkkunskaper under roliga och snabba lektioner i tyska och på eftermiddagarna ägnar du dig åt pisterna på dina skidor eller din snowboard. Erövra de svarta pisterna och det tyska språket med detta spännande vinterläger!
 

Tillgängliga destinationer
esl course plus adventure hero

Kurs PLUS Äventyr

Om du letar efter ett sommaräventyrsläger, har du gjort ett fantastiskt val! Sätt fart på adrenalinet med ett spännande sommaräventyrsläger i total fördjupning på engelska, franska eller tyska. På förmiddagarna jobbar du med dina språkkunskaper och eftermiddagarna ägnas åt aktiviteter som hinderbanor, bobåkning, mountainbike och gokart. Du kommer att få ditt livs upplevelse!
 

Tillgängliga destinationer

 

ESL course plus golf hero

Kurs PLUS golf

Med solen i ansiktet och doften av nyklippt gräs i luften - ingenting går upp mot att sätta några hål på golfbanan efter en lång dag med språklektioner. Golf hjälper dig att samordna och fokusera och är ett bra sätt att lära känna landsbygden i ditt värdland, samtidigt som du förbättrar dina språkkunskaper!

Tillgängliga destinationer

Behöver du mer information om våra Språk PLUS Sport kurser?

Ta kontakt med oss eller ladda ner vår broschyr:
Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero